Elite Dangerous [Steam]

digitálna distribúcia
Cena s DPH
24,99 €
Cena bez DPH: 20,83 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 411608
Frontier
Hra vyžaduje pripojenie k sieti internet a aktiváciu v systéme Steam!

Elite Dangerous [Steam] [PC digital]

Elite Dangerous je ten najlepší masívne multiplayerový vesmírny epos, ktorý novej generácii hráčov prináša pôvodné dobrodružstvo v otvorenom svete, s prepojenou galaxiou, rozvíjajúcim sa príbehom a celou Mliečnou dráhou vytvorenou v jej skutočnej veľkosti.

Po začiatku s malou vesmírnou loďou a len niekoľkými málo kreditmi musia urobiť hráči všetko, čo bude v ich silách, aby získali zručnosti, znalosti, bohatstvo i moc a prežili vo futuristickej bezohľadnej galaxii a zaradili sa medzi najlepšie v ikonickom svete Elite. V časoch galaktických superveľmocí a medzihviezdnych vojen má príbeh každého hráča vplyv na jedinečný prepojený herný zážitok a postupne sa vyvíjajúci príbeh. V nadväznosti na akcie hráčov dochádza k pádom vlád, víťazstvám či prehrám v bitkách a zmene smerovania ľudstva.

Galaxia zázrakov
400 miliárd hviezdnych sústav Mliečnej dráhy je dejiskom otvorenej hrateľnosti Elite Dangerous. Skutočné hviezdy, planéty, mesiace, asteroidové polia a čierne diery našej vlastnej galaxie sú vymodelované podľa ich skutočných epických veľkostí v najväčšom hernom svete v celej histórii videohier.

Jedinečný prepojený herný zážitok
V nadväznosti na akcie hráčov dochádza k pádom vlád, víťazstvám či prehrám v bitkách a zmene smerovania ľudstva. V časoch galaktických superveľmocí a medzihviezdnych vojen má osobný príbeh každého hráča vplyv na jedinečnú prepojenú galaxiu a postupne sa vyvíjajúci príbeh.

Vydajte sa na svoju vlastnú cestu
Vylepšujte svoju loď a upravujte každú súčiastku, aby ste mohli loviť, preskúmavať, bojovať, ťažiť, pašovať, obchodovať a hlavne prežiť v nemilosrdnej galaxii roku 3301. Urobte všetko, čo bude vo vašich silách, aby ste získali zručnosti, znalosti, bohatstvo i moc a zaradili sa medzi najlepšie vo svete Elite.

Multiplayer s veľkým počtom hráčov
Zažite nevyspytateľné stretnutia s hráčmi z celého sveta v rozsiahlom vesmíre Elite Dangerous určeného pre veľké množstvo hráčov. Zažite prepojenú galaxiu na vlastnú päsť v režime Solo alebo s hráčmi z celého sveta v režime Open Play, kde sa z každého pilota môže stať váš verný spojenec, alebo nepriateľ na život a na smrť. Pre hranie hry je nutné si zaregistrovať bezplatný účet hry Elite Dangerous v spoločnosti Frontier.

  • Názov vydavateľa: Frontier Developments
  • Názov vývojára: Frontier Developments
  • Dátum vydania: 02.04.2015
  • Pegi: 7
  • Žáner: Simulátor

    Minimálne požiadavky:
    Operačný systém: Windows 7/8/10 64-bit
    Procesor: Quad Core CPU (4 x 2Ghz)
    Pamäť: 6 GB RAM
    Grafická karta: Nvidia GTX 470/AMD R7 240
    Pevný disk: 25 GB voľného miesta
    DirectX: Verzia 11




    Jedná sa o digitálnu verziu hry Elite Dangerous, kód vám bude zaslaný SMS správou alebo e-mailom.


    Elite © 1984 David Braben & Ian Bell. Frontier © 1993 David Braben, Frontier: First Encounters © 1995 David Braben and Elite Dangerous © 1984 - 2016 Frontier Developments Plc. 'Elite', the Elite logo, the Elite Dangerous logo, 'Frontier' and the Frontier logo are registered trademarks of Frontier Developments plc. Elite Dangerous: Horizons and Elite Dangerous: Arena are trademarks of Frontier Developments plc. All other trademarks and copyright are acknowledged as the property of their respective owners. All rights reserved.


  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách