Embr: Uber Firefighters Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Embr: Uber Firefighters - NSW
Po dohraní odkúpime naspäť
29,99 €
23,99 €
Cena bez DPH: 19,99 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 434063
EN dabing

Embr: Uber Firefighters [PS4]

Cítite sa vystrašení svojou kariérou? Je vo vás iskra, ktorú nemožno zadržať? Potom sa rozhnevajte a získajte celoživotnú šancu! Pripojte sa k revolúcii záchranných služieb a staňte sa Embr Respondr dnes!

Embr je zbesilý, (ne) simulátor boja proti požiaru zasadený do hyperkapitalistickej, deregulovanej alternatívnej súčasnosti, v ktorej sa minulo financovanie verejného hasičského zboru, kde panuje rizikový kapitalizmus a elektronické volanie. Embr Respondr je posledným stánkom v plameňoch sveta - obsahuje online kooperatívny multiplayer až pre štyroch hráčov.

Je čas nanovo definovať paradigmu hasičskej služby a dať silu vám - ľuďom - a my sa postaráme o otravné papierovanie. Každý by mal mať možnosť stať sa hrdinom, a preto sa jedinou jednoduchou platbou môžete stať Respondrom už dnes!

Ako embrský respondent budete odpovedať na volania klientov o pomoc a privediete hasičov až k ich dverám! Rozbite dvere, odstráňte úniky plynu a uhaste požiar - žiadna práca nie je pre Embr Respondr príliš ťažká.

Pridajte sa k nám v tom, čo poprední technologickí odborníci nazývajú štart storočia a staňte sa hrdinom, akým si zaslúžite byť.

  • Pripojte sa k úplne novému programu Embr Early Access a pomôžte formovať budúcnosť Embra ako váženého Embr Respondera a člena komunity!
  • Vyriešte úlohy až s tromi kolegami respondermi, aby aj ten najsmrteľnejší požiar spôsobil kooperatívnu prechádzku parkom.
  • túpajte po rebríčku úspechu a staňte sa najlepšími vo svojom odbore. Zhromažďujte hodnotenia od svojich klientov a odomknite si ešte ťažšie úlohy!
  • Ukážte svoj štýl oblečením a vozidlami zakúpenými priamo od spoločnosti Embr.
  • Rozbite dvere, rozbite okná, opravte elektrické obvody, odstráňte úniky plynu a urobte všetko, čo je potrebné, aby ste sa dostali cez horiacu budovu a zachránili svojich klientov.




  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách