Endless Dungeon (Day One Edition) Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Endless Dungeon (Day One Edition) - PC DVDEndless Dungeon (Day One Edition) - PS4Endless Dungeon (Day One Edition) - Xbox Series X|S
Po dohraní odkúpime naspäť
34,99 €
32,99 €
Cena bez DPH: 27,49 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 432823
SEGAEN dabing

Endless Dungeon (Day One Edition) [PS5]

O hre

Endless Dungeon je unikátna zmes roguelitu, taktickej akcie a tower defense zasadená do oceňovaného Endless Universe. Ponorte sa do opustenej vesmírnej stanice sami alebo s priateľmi v kooperácii, naverbujte tím stroskotaných hrdinov a chráňte svoj kryštál pred nekonečnými vlnami príšer.


Kľúčové vlastnosti

  • Máte veže a zbrane
    Uviazli ste na opustenej vesmírnej stanici plnej príšer a záhad. Aby ste sa dostali von, musíte sa dostať do The Core, ale nemôžete to urobiť bez vášho kryštálového robota. Toto potápajúce sa stvorenie je vaším kľúčom k prežitiu procedurálne vytvorených miestností tejto vesmírnej ruiny. Smutné je, že je to aj krehká duša a každá príšera na mieste chce kúsok z nej. Budete musieť rýchlo premýšľať, dobre naplánovať, umiestniť vežičky a potom... ohňostroj! Roboti a guličky sa nezastavia pred ničím, aby vás a kryštál premenili na prach a trosky. S veľkým výberom zbraní a veží bude správna výbava rozdielom medzi životom a smrťou.

  • Hrajte sólo alebo spolu s priateľmi
    Môžete čeliť hrôzam z jazdy na stanici sólo, alebo sa postaviť do skupiny a spustiť rukavicu v kooperácii pre 3 hráčov. Akonáhle budete mať svoju čatu, naplánujte si pohyby. Vyberte si ich zbrane zo širokého výberu od plameňometov až po jedovatých ostreľovačov. Keď ste pripravení, vstúpte na stanicu a vezmite si úlohu postavy, pobodnite sa pri úteku alebo jednoducho prejdite na miestnych obyvateľov. Pravdepodobne zomriete pri pokuse, ale hej, tak to v tomto vesmírnom žalári chodí!

  • Zostavte svoj bezohľadný tím
    Pripravte sa na stretnutie s pestrofarebnými hrdinami, ktorí všetci strieľajú za rovnakým cieľom: dostať sa do pekla! Každý si prinesie na stôl svoje karty. Je tu tankový Bunker, ktorý pohltí škody, ohnivý Blaze, ktorý miluje vyhadzovanie vecí do vzduchu, alebo možno Shroom, ktorá vylieči svojich spolubojovníkov svojím „nezvyčajným“ kadidlom. Vyberte si svojich hrdinov a vytvorte tím, ktorý pre vás pracuje. Keď ich spoznáte, zistíte, že všetci majú svoje vlastné osobitné motivácie a tajomstvá...

  • Príšery, nebezpečenstvá, tajomstvá a poklady
    Útek znamená prekonať všetky nebezpečenstvá stanice. Áno, všetky. Na každom rohu na vás čakajú smrtiaci roboti, nemilosrdné príšery, korisť a obrie zvieratá. Čím hlbšie sa ponoríte do tohto šrotu, tým viac objavíte jeho tragickú históriu. Prečo sa stanica navíja do akejkoľvek lode, ktorá letí príliš blízko? Prečo sa vraciaš zakaždým, keď kopneš do vedra? Bez ohľadu na to, do akej miery ste oboznámení s vesmírom Endless, stanica má viac príbehov, ktoré by mohla rozprávať.

  • Čím viac umierate, tým viac rastiete
    Nerád vám to rozbíjam, nebude to ľahké a môžete zomrieť... Ale to je v poriadku, pretože zakaždým, keď to urobíte, budete nabití späť do Saloonu. Predstavte si to ako svoje centrum operácií (a nápojov), kde môžete vylepšovať svojich hrdinov a zbrane, odomykať nové cesty do The Core, chatovať s miestnymi obyvateľmi a počúvať melódie. Potom skočte späť do stanice a pokúste sa dostať von - znova.


Day One Edition obsahuje:

  • Hra Endless Dungeon
  • Fyzická kartová kra Crystal Search
  • Fyzický a digitálny Artbook Reckless Squad
  • Pioneer Elite Skin Pack
  • Die-Hard Elite Skin Pack
  • Digitálny soundtrack

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách