Energetický nápoj RedBull - 250ml

Cena s DPH
1,50 €
Cena bez DPH: 1,25 €
 
Kód produktu: 407962

Energetický nápoj RedBull - 250ml [ESKE19]

Revitalizuje telo a myseľ.® Red Bull Energy Drink je celosvetovo cenený vrcholovými športovcami, študentmi, vo vysoko náročných profesiách a tiež pri herných maratónoch.

Zloženie:

  • Kofeín: Kofeín sa prirodzene vyskytuje vo viac ako 60 rastlinách a je obsiahnutý v mnohých potravinách, ako je káva, čaj a čokoláda. Jedným z primárnych aspektov pôsobenia kofeínu v ľudskom tele je jeho stimulačný účinok na kognitívne funkcie. Kofeín pomáha zlepšovať koncentráciu a zvyšuje bdelosť. Jeden 250 ml nápoj Red Bull Energy Drink obsahuje 80 mg kofeínu.

  • Taurín: Taurín je aminokyselina prirodzene sa vyskytujúca v ľudskom tele a prítomná v dennej strave. Podieľa sa na širokom spektre biologických procesov. Taurín sa nachádza vo vysokých koncentráciách vo svaloch, mozgu, srdci a krvi. Osoba s hmotnosťou 70 kg má približne 70 g taurínu distribuovaného po celom tele. Inak povedané, 70 kg osoba už prirodzene má vo svojom tele 70-násobok množstva taurínu obsiahnutého v jednej plechovke Red Bull Energy Drink. Taurín je tiež obsiahnutý v rôznych potravinách, ako sú morské plody, ryby, hydina a väčšina dojčenských prípravkov.

  • B vitamíny: Vitamíny sú esenciálnymi mikroživinami, ktoré sú potrebné na udržanie normálnych telesných funkcií. Existujú dva typy vitamínov: rozpustné v tukoch a rozpustné vo vode. Red Bull obsahuje vitamíny rozpustné vo vode. Vitamíny rozpustné vo vode sa nezostávajú v tele ako vitamíny rozpustné v tukoch. Namiesto toho cirkulujú krvnou plazmou. Keď sa telo nepoužíva, uvoľní sa. Red Bull obsahuje vo vode rozpustné vitamíny skupiny B niacinamid (vitamín B3), kyselinu pantoténovú (vitamín B5), vitamín B6 a vitamín B12. Tieto vitamíny skupiny B prispievajú k normálnemu energetickému metabolizmu, ako je hromadenie a rozpad sacharidov a proteínov a prispievajú k normálnemu mentálnemu výkonu (kyselina pantoténová) a znižujú únavu (niacín, kyselina pantoténová, B6, B12). Okrem toho vitamíny skupiny B zohrávajú dôležitú úlohu v mozgu. Prispievajú k normálnemu fungovaniu nervového systému.

  • Cukry: Red Bull Energy Drink sa vyrába z cukru získaného z cukrovej repy. Cukry sú dobre známe sacharidy a možno ich nájsť v mnohých potravinách z ovocia a ovocných štiav vrátane energetických nápojov. Sacharidy sú základné živiny, ktoré sa konzumujú v dennej strave, a či už sa nachádzajú v ovocí alebo v nápoji Red Bull Energy Drink, tvoje telo spracúva tieto cukry rovnakým spôsobom. Red Bull Energy Drink obsahuje 11 g cukru na 100 ml. Je to rovnaké množstvo cukru ako v 100 ml pomarančovej alebo jablkovej šťave.

  • Alpská voda: Voda je kľúčovou zložkou Red Bullu. Voda používaná pre Red Bull je čerstvá alpská voda najvyššej kvality, získaná z prameňov v blízkosti výrobných prevádzok Red Bull v Rakúsku a Švajčiarsku. Alpy sú jedným z najväčších svetových zásobníkov sladkej vody, kde je voda k dispozícii v hojnom množstve a neustále dopĺňaná. Na zabezpečenie konzistencie najvyššej kvality po celom svete sa Red Bull vyrába v rakúskych a švajčiarskych Alpách.


  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách