Enter-Exit the Gungeon Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Enter-Exit the Gungeon - NSW
34,99 €
33,99 €
Cena bez DPH: 28,33 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 456740
DevolverEN dabing

Enter-Exit the Gungeon [PS4]

O hre

Enter-Exit the Gungeon prináša dve kriticky uznávané hry Enter the Gungeon a Exit the Gungeon vrátane všetkých ich aktualizácií, spolu na jednej kazete/disku!

Enter the Gungeon je guľový pekelný „dungeon crawler“, ktorý sleduje bandu nezbedníkov, ktorí sa snažia strieľať, lúpiť, vyhýbať sa kotúľaniu a prevracať sa cez stôl, aby dosiahli legendárny Gungeonovh poklad: pištoľ, ktorá dokáže zabiť minulosť. Vyberte si hrdinu, alebo sa spojte v kooperácii a prebojujte sa na dno Gungeonu prežitím náročných a vyvíjajúcich sa poschodí plných nebezpečných Gundead a hrôzostrašných po zuby ozbrojených bossov Gungeonu. Zbierajte vzácnu korisť, objavujte skryté tajomstvá a vyjednávajte sa s obchodníkmi, aby ste si kúpili mocné predmety pre zisk rôznych výhod v hre.

Exit the Gungeon je „preliezač kobiek“ v arkádovom štýle, ktorý bezprostredne nadväzuje na dobrodružstvá stratených Gungeoneerov, ktorí sa pokúšajú prežiť sériu čoraz nebezpečnejších výťahov a nespočetné vlny nepriateľov.


Enter the Gungeon

  • Gungeon
    Objavte neustále sa rozvíjajúcu pevnosť guľového pekla, ktorá elegantne spája starostlivo ručne navrhnuté miestnosti v procedurálne vytvorenom labyrinte zameranom na zničenie všetkého, čo vstúpi do jej stien. Ale pozor – Gungeon reaguje aj na tie najskromnejšie víťazstvá proti svojim strážcom a pasciam zvýšením obtiažnosti a výzvami, ktoré sa v ňom nachádzajú!

  • Kult Gundeadu
    The Gungeon nie sú len pasce a priepasti – upokojte svoje nervy a upevnite svoj cieľ, keď budete čeliť strelnému kultu Gundead. Títo učeníci pištole sa nezastavia pred ničím, aby porazili hrdinov a použili akúkoľvek taktiku potrebnú na obranu svojho chrámu.

  • Gungeoneeri
    Vyberte si jedného z niekoľkých hrdinov, z ktorých každý je zaťažený hlbokou ľútosťou a hľadá spôsob, ako zmeniť svoju minulosť, bez ohľadu na cenu. Títo dobrodruhovia, naplnení rovnakou dávkou odvahy a zúfalstva, nebudú váhať ponoriť sa cez horiace steny, prevaliť sa stenou guľôčok alebo sa schovať za čímkoľvek, čo je naokolo, aby sa dostali do cieľa živí!

  • Guns
    Objavte a odomknite množstvo jedinečne fantastických zbraní na zničenie všetkých, ktorí sú proti vám v Gungeone – z ktorých každá má svoju vlastnú jedinečnú taktiku a muníciu. Uvoľnite všetko od osvedčenej a skutočnej zmesi rakiet, laserov a delových gúľ až po bizarne účinné salvy dúh, rýb, penových šípok či včiel!


Exit the Gungeon

  • Rozvíjajte svoju zbraň
    Gungeon sa stal paradoxom a rúti sa! Požehnaná mágiou čarodejnice sa vaša zbraň rýchlo zmení, keď budete stúpať na Gungeon. Čím lepšie hráte a čím vyššie je vaše kombo, tým silnejšiu formu bude mať vaša zbraň.

  • Jedinečná hra
    Bojujte proti poslednému a najtrpkejšiemu Gundeadovi zbesilým tempom, spomaľte sa na tak dlho, aby ste si mohli pokecať s niektorými známymi tvárami... a niekoľkými novými. Presúvanie miestností, nepriateľov, bossov, bizarné zbrane a predmety, to všetko sa kombinuje, aby sa zabezpečilo, že ani jeden pokus o výstup z Gungeonu nebude rovnaký.


Edícia hry obsahuje:

  • Hra Enter the Gungeon
  • Enter the Gungeon: A Farewell To Arms Update
  • Enter the Gungeon: Advanced Gungeons and Draguns Update
  • Hra Exit the Gungeon
  • Exit the Gungeon: Hello To Arms Update

Trailer

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách