EVOLVEO StrongVision Mini, fotopasca

49,70 €
42,90 €
Cena bez DPH: 35,75 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 423776
Evolveo

EVOLVEO StrongVision Mini, fotopasca [CAM-MINI]

StrongVision Mini je kompaktná fotopasca určená predovšetkým pre poľovníkov na sledovanie zveri. I napriek svojim malým rozmerom dokáže poskytnúť robustný hardware pre záznam ako fotografií, tak aj videa.

  • Na veľkosti záleží
    Kamera je s rozmermi 105 x 85 x 40 mm vhodná na umiestnenie do malých priestorov ako sú praskliny v kmeňoch alebo v skale. Vďaka úchytom je možné ju pomocou opaska umiestniť aj na kmeň stromu.
  • Vo dne aj v noci
    Aj napriek svojim malým rozmerom je fotopasca vybavená IR prísvitom s vlnovou dĺžkou 850nm, ktorý je vhodný predovšetkým na zachytávanie nočných snímok zveri. Vďaka IR prísvitu zaznamenáva kamera ako nočné čiernobiele fotografie, tak aj čiernobiele nočné video. Denný záznam je samozrejme farebný. Prepínanie denného a nočného režimu je plne automatické v závislosti na intenzite okolitého svetla.
  • Skvelá výbava
    Aj napriek svojej malej veľkosti disponuje kamera rovnakými funkciami ako naše štandardné modely. 5 Mpx snímač dokáže zaznamenať fotografie v rozlíšení až 20 Mpx, a video vo FullHD kvalite 1080p. Rýchlosť spúšte je optimálnych 0,8s. Kamera má niekoľko režimov záznamu, či už bežná fotografia s nastaviteľným rozlíšením, alebo funkcia Burst, kedy zaznamená až 9 snímok v rade za sebou. Pri zázname je taktiež možné kombinovať zachytenie fotografie a videa pri jednej aktivácii alebo video samotné.
  • Časozber
    Zariadenie je možné použiť aj na záznam časozberných fotografií, kedy je možné nastaviť interval záznamu 5, 10 alebo 30 min. Časozber môžete použiť napríklad na sledovanie vývoja vašej stavby, alebo na záznam z miest, kde nie je možné použiť aktiváciu zariadení pomocou PIR senzoru.
  • Nastavenie
    Stačí vložiť batérie a zapnúť, fotopasca je už prednastavená na najpoužívanejší režim. Nastavenie je možné vykonať pomocou konfiguračného súboru na SD karte, ktoré vykonáte pokojne doma, pomocou svojho počítača.
  • Senzor
    Šošovka:F=3.1; FOV=60 °
    Počet IR LED:26 LED
    PIR Senzor:Zorné pole 90°
    Maximálny dosvit IR LED:20 metrov (ideálny osvit do 6-8m)
    Záznam
    Rýchlosť aktivácie:0.8 s
    Oneskorenie: 1 / 5 / 10 / 30 sec/min
    Rozlíšenie fotografií:20 MP / 16 MP / 12 MP
    Burst/sekvencia snímok:1 / 3 / 6 / 9
    Rozlíšenie videa:1080P / 720P/VGA
    Formát záznamu:JPEG / AVI
    Dátum a čas na snímke:áno
    Vlastnosti
    Vodoodolnosť:IP 65
    Pamäť:Micro SD Karta Max 32GB
    Napájanie
    Stand-by prúd:0.02mA
    Napájanie:4×AA 1,5V LR6 batérie, Externý 6V DC (1,2V články nie je možné použiť)
    Veľkosť
    Rozmery:105 x 85 x 40 mm

Obsah predajného balenia:

  • EVOLVEO StrongVision Mini
  • Upevňovací opasok
  • Mini USB kábel
  • Používateľský manuál


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách