Farming Simulator 22: Kubota Pack CZ PC DVD

14,99 €
4,99 €
Cena bez DPH: 4,16 €
 
Kód produktu: 446702
GiantsCZ titulky

Farming Simulator 22: Kubota Pack CZ [PC DVD]

K hraniu sa vyžaduje plná hra Farming Simulator 22



Vstúpte do svojej kancelárie na kolesách v hre Farming Simulator! Vďaka Kubota Pack pre Farming Simulator 22 si rozšírte poľnohospodársky vozový park svojej farmy o jedenásť nových vozidiel a nástrojov od nadnárodnej korporácie, ktorá vznikla pred 130 rokmi v japonskej Osake - vrátane Kubota M8, doposiaľ najväčšieho traktoru tejto značky s priestranným interiérom kabíny a kompletným výhľadom na pole z toho najlepšieho kresla vo vašej farmárskej kancelárii.

Súčasťou sú tak isto série M5, M6 a M7 a tiež kolesový nakladač, šmykom riadený nakladač a ďalšie ťažké stroje od firmy Kubota, vďaka ktorým zvládnete každodenné farmárske úlohy s modernými, univerzálnymi a výkonnými nástrojmi. Vďaka dvom šikovným terénnym vozidlám sa môžete prevážať po svojom pozemku a rýchlo prevážať vyrobené produkty.
Rozšírte si garáž vďaka ešte zábavnejším vozidlám vo farbách priemyslového giganta. A pokiaľ vám to nebude stačiť, pozrite sa do šatníka, kde nájdete nové oblečenie so značkou Kubota pre svoju postavu!



TITUL OBSAHUJE NASLEDOVNÉ JAZYKOVÉ LOKALIZÁCIE:
CZ titulkyEN dabingDE titulkyPL titulkyHU titulky

Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách