Farming Simulator 22: Pumps N’ Hoses Pack CZ PC DVD

29,99 €
13,99 €
Cena bez DPH: 11,66 €
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 448408
GiantsCZ titulky

Farming Simulator 22: Pumps N’ Hoses Pack CZ [PC DVD]

K hraniu sa vyžaduje plná hra Farming Simulator 22



Rozšírte a modernizujte svoju poľnohospodársku dopravu pomocou rozvodných systémov, separácii mrvy a konfigurovateľných bioplynových staníc! Obrovské množstvo nových strojov, nástrojov a budov rozšíri infraštruktúru pre distribúciu mrvy a skladovanie surovín na všej farme.

Celkom tu nájdete viac než 30 položiek od holandského výrobcu SCHOUTEN, nemeckého špecialistu na skladovanie ocele Stallkamp a výrobcu plynových technológií BVL, ktoré do hry Farming Simulator 22 prinášajú nové herné prvky.

Systémy pre distribúciu mrvy a močovky

  • Zaveďte na svojej farme rozvodné systémy! Keď k traktoru namiesto ťažkých nádrží na mrvu pripojíte vlečné hadice rôznych dĺžok a ultraľahké vlečné vstrekovače, ochránite tak pôdu a zaistíte hnojenie polí - s pohodlím a vysokým výkonom mobilných čerpacích jednotiek, ako sú čerpacie vozidlá a v blízkosti umiestnené čerpacie prívesy.
    V prípade potreby kombinujte hadice, ktoré sa rozprestrú na stovky metrov a pokryjú vaše pole pre efektívne hnojenie. Tiež nezabudnite zlepšiť podmienky na čerpanie pomocou prídavných nádrží na vodu a kompresorov!
Separácia Mrvy
  • Separátory močovky vám umožní oddeliť tekuté a pevné zložky mrvy pre všestrannejšie využitie vašich zdrojov. K dispozícii je viac stacionárnych a mobilných separátorov. Vyberte si, či chcete suchú zložku mrvy použiť na podstielku pre zvieratá na mliečnej farme, predať ju so ziskom alebo s ňou hnojisť pole rovnako ako s jej tekutým náprotivkom. Získajte zo svojej mrvy viac!
Konfigurácia bioplynovej stanice
  • Vylepšite svoju bioplynovú stanicu konfigurácií podľa svojich potrieb a preferencií: Rôzne moduly je možné dynamicky rozmiestniť okolo koreňového zariadenia bioplynovej stanice a pripojiť ich k nemu a prispôsobiť ich tak svojim potrebám. Sami sa rozhodnite, kde postavíte prijímacie priestory, fermentačné nádrže, zásobníky plynu, elektrárne na výrobu elektriny a ďalšie komponenty rôznych veľkostí - vrátane plynového horáka na spaľovanie prebytočných plynov vašej vysoko výkonnej bioplynovej stanice.




TITUL OBSAHUJE NASLEDOVNÉ JAZYKOVÉ LOKALIZÁCIE:
CZ titulkyEN dabingDE titulkyPL titulkyHU titulky

Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách