FIFA 21 (Legacy Edition) Nintendo SWITCH

Po dohraní odkúpime naspäť
19,99 €
14,99 €
Cena bez DPH: 12,49 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 409300
ElectronicEN dabing

FIFA 21 (Legacy Edition) [NSW]

Vyhrávajte ako jeden v EA SPORTS FIFA 21 pre PlayStation 4, Xbox One a PC. Užite si nové možnosti, ako spojiť sily a predviesť svoj štýl na ulici aj na štadióne. FIFA 21 s podporou enginu Frostbite prináša novinky, vďaka ktorým si budete môcť naplno vychutnať spoločné víťazstvá v režimoch VOLTA FOOTBALL a FIFA Ultimate Team, užiť si novú úroveň realistickejšieho herného systému, ktorý vás odmení za kreativitu a kontrolu, a možnosť postarať sa o každý aspekt v režime Kariéra a skúsiť bezkonkurenčnú autentickosť zaručujúcu najrealistickejšieho vizuálneho futbalu.

Hrateľnosť

Vytvorte si viacej gólových príležitostí než kedykoľvek predtým vďaka celkom novým dynamickým útočným systémom v rámci doposiaľ najinteligentnejšej hrateľnosti v sérii FIFA.

Vo FIFE 21 sa veľkého zlepšenia dočkali inteligencie hráčov a rozhodovanie v situáciách s loptou aj bez nej. Výsledok je realistickejší informovanejší pohyb, intenzívnejšie situácie 1 na 1 a vytvorenie podmienok pre fantastický futbalový zážitok, ktorá vás odmení za kreativitu a kontrolu po celom ihrisku.

Agilný dribling - Vo futbale môžu situácie 1 na 1 vyústiť v bránkové príležitosti, ktoré určia tempo stretnutia. V hre FIFA 21 budete môcť vďaka systému obratného driblingu viacej nástrojov, ako prejsť cez obrancu. Vďaka rýchlej práci nohami získate väčšiu kontrolu a odozvu pre držanie lopty a vytvorenie priestoru v situáciách jeden na jedného. Nová finta s prekotúľaním lopty alebo prekotúľaním lopty s naznačením otočky rozšíria vaše možnosti, ako sa rýchlo prebojovať cez obrancov.

Systém inteligentnej pozičnej hry - Schopnosť byť v správny čas na správnom mieste pre prebratie lopty, vloženie nohy do kľúčovej prihrávky súpera alebo ku obrannému zákroku odvracajúcemu gólovú pohromu odlišuje najlepších futbalistov sveta od ostatných. Systém inteligentnej pozičnej hry vo FIFA 21 zlepšuje chovanie virtuálnych futbalistov, ktorý po vzore svojich skutočných súperov chápu priestor a čas na ihrisku. Najlepší futbalisti preto lepšie predvídajú hru, inteligentnejšie sa pohybujú po trávnikoch a hľadajú výhodnejšie postavenie. Špičkoví útočníci sa nebudú púšťať do agresívnych nábehov a postrážia si ofsajdovú líniu podľa postavenia posledného obrancu, tvorcovia hry si budú hľadať priestor k operovaniu medzi radami, zatiaľ čo najlepší obrancovia budú efektívnejšie blokovať dráhy prihrávok, čo súperom sťaží vytváranie gólových príležitostí.

Kreatívne nábehy - FIFA 21 vám dá do ruky nové nástroje, ako ovplyvňovať pohyb spoluhráčov bez lopty. Ide o revolúciu vo vytváraní útočných situácii poskytujúc ďalšie spôsoby, ako prelomiť súperovu obranu.

Prirodzený systém kolízii - Prepracovaný systém kolízie hráčov a ich pohybov sprístupnil úplne nové animácie vytvárajúc plynulejšie vzájomné interakcie po celom ihrisku. V hre FIFA 21 sa budú kľúčové futbalové momenty bojov o loptu v strede poľa a útočných duelov rozhodovať plynulejšie než kedykoľvek pred tým, medzi hráčmi bojujúcimi o loptu tak bude dochádzať k prirodzenejším stretnutiam.

Režim tvrdej konkurencie - Do hry bol implementovaný režim tvrdej konkurencie, v ktorom sa kládol za cieľ napodobniť herný štýl najlepších hráčov FIFA. Na legendárnej a ultimátnej náročnosti vás tak čakajú ešte náročnejší súperi, ktorí budú lepšie využívať futbalové finty a triky, typov driblingu aj taktických možností.

Základy futbalu - Podľa spätnej väzby od komunity sa prepracovali niektoré základné aspekty série FIFA, čím sa vylepšila celková hrateľnosť:

  • Lepšie chápanie priestoru postavenia protihráčov sa pozitívne odrazí na kvalite prihrávok.
  • Nový systém blokovania vo FIFA 21 prináša vyváženejšie vyústenie zblokovaných striel a centrov zo strany obrancov.
  • Rýchlejšia reakčná doba umožňuje hráčom lepšie sa dostať z náročných situácii, kedy sú pod tlakom súperi.
  • Prevezmite plnú kontrolu nad strelami a nahrávkami hlavou vďaka manuálnym hlavičkám s ich pomocou pošlete loptu presne tam, kam mierite.

    Režim Kariéra

    Postarajte sa o každý aspekt v režime Kariéra zásluhou noviniek, ktoré rozširujú vaše možnosti pri zápasoch, prestupoch aj tréningu, takže máte väčšiu kontrolu nad cestou svojho tímu na vrchol. Na trénerskú dráhu sa môžete vydať jednoduchšie než kedykoľvek predtým.

    Interaktívne zápasové simulácie - Vyskúšajte úplne nový spôsob odohrania sezóny s pomocou interaktívnej zápasovej simulácie. Ide o obrí skok v oblasti interaktivity herného systému, s ktorým máte kontrolu nad výsledkom každého zápasu. Naskakujte do zápasov a zase preč kedykoľvek behom 90 minút a ovládajte aktuálne dianie, alebo sa zamierte iba na kľúčové momenty vrátane penált a pokutových kopov a vďaka novým kontextovým príkazom otočte výsledok vo váš prospech. Vylepšené zápasové informácie vám tiež umožnia presne reagovať na dianie zápasov a robiť zmeny priamo zo simulácie na základe štatistík zo stretnutia a výkonov, a kondície hráčov.

    Vývoj hráča - Vďaka prepracovanému systému rozvoja máte teraz väčší vplyv na futbalový rast vašich hráčov. Urobte z pravých obrancov pravé krídla, z defenzívnych záložníkov stredných obrancov alebo skrátka zaplňte medzery v zostave. Sledujte zmeny vo vlastnostiach hráčov behom tréningu, nech už máte prehľad o tom, ako sa váš tým zlepšuje.

    Aktívny tréning a zápasová prax - Do hry sa implementoval nový atribút zápasovej praxe, ide o vlastnosť, ktorá udáva, s akou pravdepodobnosťou hráči uspejú v tých najdôležitejších momentoch stretnutia. Zvýšte zápasovú prax svojich hráčov v rámci nového aktívneho tréningového systému, ktorý vám umožní nastavovať skupinové tréningové jednotky zvyšujúce pravdepodobnosť, že vaši útočníci premenia veľké šance alebo obrancovia predvedú úspešný kľúčový zákrok.

    Plánovanie týždenného rozpisu - Vytvorte vášmu tímu tréningový plán pomocou nového systému správy aktivít. Rozhodnite sa, kedy trénovať a kedy behom týždňa odpočívať, pretože správna rovnováha medzi zápasovou praxou a morálkou a kondíciou vašich hráčov rozhoduje o tom, či budúci zápas vyhráte, alebo prehráte.

    Systém spätnej väzby hráčov - Nový systém sa postará o vizuálnu indikáciu pripravenosti vašich hráčov na nadchádzajúci zápas, takže budete na prvý pohľad vedieť, ako sú na tom po stránke morálky, zápasovej praxe a kondície. Pozrite sa, ktorí futbalisti sú v špičkovej forme a pripravení ísť do akcie, komu by prospel ďalší tréning alebo kto si potrebuje odpočinúť a nabrať sily. Taktiež tu uvidíte vplyv na herné štatistiky, pokiaľ hráčov postavíte na iný než preferovaný post, takže jednoduchšie vyberiete pre jednotlivé stretnutia najlepšiu možnú jedenástku.

    Vylepšené chovanie súperov riadených hrou - Vylepšené chovanie súperov riadených hrou znamená, že protivník sa bude v útoku i v obrane chovať inteligentnejšie. Vďaka novým systémom sa umelá inteligencia lepšie rozhoduje pri bránení vašich hráčov, obranných zákrokoch, prihrávkach alebo driblingu. Behom jednotlivých zápasov tak očakávajte ďalšie výzvy znižujúce monotónnosť stretnutia v priebehu vašej kariéry.

    Nové prestupné možnosti - Vylepšený realizmus na poli prestupov ponúka tímom ovládaným skutočnými hráčmi aj hrou nové spôsoby angažovania hráčov. Uzavretím dohody o hosťovaní s následnou opciou s voliteľnou alebo povinnou províziou z neskoršieho predaja pre váš tím nového talentovaného hráča a reagujte na ponuky trénerov riadených hrou ohľadne výmeny futbalistov.

    Nové početné nastavenia - Upravte si kariérny režim pomocou nových možností počiatočného nastavenia. Veďte realistickejšie jednania o získanie posíl z prestupového trhu zásluhou prvku Autentické prestupy alebo rozpočet tímu po jeho prevzatí navýšte pomocou finančnej injekcie, ktorá vám pomôže s vybudovaním kvalitného mužstva.

    Rozšírené ligové motívy - Užite si väčšej autentickosti vďaka rozšíreným motívom konkrétnych líg pre niektoré z najprestížnejších a najhranejších súťažiach na svete, z ktorých sa teraz v režime Kariéra stretnete vo väčšej miere - vrátane UEFA Champions League a CONMEBOL Libertadores.

    Bola vyhlásená najlepšia jedenástka roku - Team Of The Year. Ide o výber najlepších hráčov za posledných 12 mesiacov. Ľudia z celého sveta nominovali 70 hráčov pre svoj vysnívaný tým. Pri príležitosti vyhlásenia TOTY XI budú v režime FUT vydané špeciálne predmety (hráči) s najvyšším hodnotením celej sezóny, aby sa oslávili ich neuveriteľné výkony za posledných 12 mesiacov.

    toty





  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách