FIFA 22 (Legacy Edition) [NSW] - BAZÁR (použitý tovar)

Po dohraní odkúpime naspäť
Cena s DPH
19,99 €
Osobitný režim 0% DPH
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 438848
Electronic

FIFA 22 (Legacy Edition) [NSW] - BAZÁR (použitý tovar)

  • hra je z výkupu a je 100% funkčná a odskúšaná
  • obal bez poškodenia, médium bez škrabancov
  • zmluvná záruka 12 mesiacov

Popis nového produktu:

Inovácie vo všetkých režimoch a zásadný posun vpred v oblasti hrateľnosti, približuje EA SPORTS™ FIFA 22 Váš herný zážitok opäť o niečo bližšie k skutočnosti. V hre FIFA 22 hrateľnosť dostala znova úplne nový rozmer a množstvo skvelých noviniek. Môžete sa tešiť na väčšiu konzistentnosť brankárov, vďaka ich prepracovanému správaniu, ktoré prinesie väčší kľud na najdôležitejší post na ihrisku. Samozrejmosťou je aj nová fyzika lopty, výbušné šprinty (ktoré lepšie vystihnú zrýchlenie tých najrýchlejších hráčov) a úplne nové útočné taktiky, vďaka ktorým budete môcť kontrolovať hru Vášho tímu. Budete mať možnosť opäť si splniť svoje futbalové sny v režime kariéry a v móde VOLTA FOOTBALL zase môžete vystaviť na obdiv svoju eleganciu v malom futbale s novými spôsobmi hrania a postupmi každú sezónu. V režime Profi kluby utvorte tím s vylepšeným systémom prispôsobenia tímu a postupu, vďaka čomu budete mať svojho profesionála pevne v rukách. Mód FIFA Ultimate Team™ privíta späť najslávnejších hráčov v novej edícii Hrdinovia FUT. Opomenúť nesmieme ani vylepšený systém súťaží, kde budete môcť oveľa jednoduchšie otestovať svoje schopnosti proti ostatným hráčom. Akýkoľvek spôsob hry si zvolíte, môžete očakávať autentický zážitok s viac než 17 000 hráčmi, 700 + tímami a viac než 30 súťažami, vrátane UEFA Ligy Majstrov, CONMEBOL Libertadores a úplne novej UEFA Konferenčnej Lige - iba vo FIFA 22.
  • Prepracované správanie brankárov - vďaka novému systému chytania sú brankári oveľa inteligentnejší, čo bude mať za následok ich stabilnejšie výkony a rozumnejšie rozhodovanie medzi tyčami. Ich pozičná hra vychádza z rôznych štýlov brankárov z celého sveta, s cieľom verne okopírovať správanie najlepších brankárov, vrátane ich bleskových reflexov.

  • Reálna fyzika lopty - skutočné dáta implementované do FIFA 22 dávajú fyzike lopty úplne nový rozmer realizmu. Do detailu prepracované parametre, vrátane rýchlosti, falše, aerodynamického odporu a trenia zmenia každý dotyk, strelu, volej, prihrávku alebo dribling na úplne nový zážitok, ktorý bude pôsobiť naozaj skutočne.

  • Výbušný šprint - úplná novinka v hrateľnosti, ktorá mení dynamiku situácií jeden na jedného. Dostávate väčšiu kontrolu nad zrýchlením pri driblingu alebo pri bránení. Súpera nalákajte, počkajte si na vhodný okamih a v plnej rýchlosti sa zbavte obrancu a pomôžte tímu v útočení.

  • Nové útočné taktiky - vďaka novým taktikám dostávate možnosť lepšie kontrolovať to, akou hrou sa chcete prezentovať na ihrisku. Môžete nastaviť pre mužstvo rôzne štýly pre jednotlivé polovice ihriska. Drže loptu na svojej polovici ihriska a rýchlym založením akcie preniknite cez súperovu obranu. Prípadne hrajte od šestnástky po šestnástku, alebo dajte prednosť vlastnému individuálnemu štýlu.
    fifa_22_1
    REŽIM KARIÉRA

    Prežiť svoje vysnívané futbalové momenty môžete práve v režime kariéry vo FIFE 22. Vytvorte si klub a z odpisovaného mužstva, zrelého na zostup vybudujte svetového giganta. V prepracovanom móde Kariéra hráča môžete využiť viacero spôsobov a postupov na dosiahnutie vytúžených úspechov. VOLTA FOOTBALL

    Nová dávka elegancie na celom ihrisku, nové spôsoby vyjadrenia vlastného štýlu a prepojenia s tímom na pouličných futbalových ihriskách po celom svete. FIFA ULTIMATE TEAM

    Postavte si vysnený tím a zápaste s ostatnými v najobľúbenejšom režime série FIFA. Budete mať možnosť výberu z tisícov hráčov a množstva spôsobov, ako si upraviť klub na ihrisku alebo mimo neho. Môžete hrať sólo v Squad Battles, spoločne v kooperatívnom FUT, On-line, či Division Rivals , alebo zápasy s najlepšími v FUT Champions, FIFA Ultimate Team™ (FUT) Vás budú celú sezónu spájať s herným svetom skrz rozmanitý obsah, ktorý vychádza z reálnych výkonov a súťaží, vrátane UEFA Ligy Majstrov, UEFA Európskej ligy alebo CONMEBOL Libertadores.

    Ultimate Team ponúkne upravený spôsob zápasenia v režimoch Division Rivals a FUT Champions, to všetko s cieľom poskytnúť jednoduchší a dostupnejší spôsob testovania Vašich schopností proti ostatným hráčom. Nechýbajú ani ďalšie možnosti prispôsobenia klubu na ihrisku i mimo neho a FIFA predstavuje tiež novú edíciu predmetov s názvom Hrdinovia FUT, vďaka čomu sa do hry vrátia niektorí obľúbení futbalisti.

  • Hrdinovia FUT - spomeňte si na niektorých z najpamätnejších futbalistov v rámci edície Hrdinovia FUT. Nové predmety Vám budú pripomínať nezabudnuteľné momenty, vďaka ktorým sa z hráčov stali obľúbenci medzi fanúšikmi. Hrdinovia FUT Vám dávajú nové možnosti pri budovaní tímu s konkrétnou ligovou súhrou a možnosťou pripomenúť si niektoré nostalgické okamihy, vďaka ktorým hráči získali miesto v edícii Hrdinovia FUT 22. (Napríklad Robbie Keane a zisk trofeje za Ligový pohár 2008, dva góly Diega Millita vo finále UEFA Champions League 2010, ktoré potvrdili treble Interu Miláno, alebo gól Mária Gomeza, vďaka ktorému jeho tím získal bundesligový titul v roku 2007). PROFI KLUBY

    Nové možnosti prispôsobenia klubu Vám umožnia vyčnievať nad ostatnými na trávniku alebo v hľadisku. Pomocou systému hráčskeho rozvoja dostanete plnú kontrolu nad jeho vývojom a vďaka efektívnejším prvkom sociálneho hrania nájdete ďalší zápas oveľa rýchlejšie. Najvyšší čas začať skladať tím na novú sezónu Profi klubov.


  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách