Final Fantasy 7: Remake PS4

Po dohraní odkúpime naspäť
39,99 €
20,99 €
Cena bez DPH: 17,49 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 352532
SquareEN dabingJe možné spraviť upgrade hry na PlayStation 5

Final Fantasy 7: Remake [PS4]

Dlho očakávaný remake nadchádzajúceho akčného RPG zo série Final Fantasy. Hra bude publikovaná ako viacdielny titul, podobne ako Final Fantasy 13. Bude to remake kultovej klasiky, ktorá vyšla na konzoly PlayStation v roku 1997 a znovu rozpovedá príbeh žoldniera menom Cloud Strife, pri tom ako sa on a skupina odboju AVALANCHE vydávajú na boj so skorumpovanou megakorporáciou Shinra, a s ničomným bývalým vojakom Shinra, Sephirothom. Herný štýl je plánovaný ako fúzia strategických elementov a akcie v reálnom čase, ktorá bude podobná hre Final Fantasy XV.

Hra Final Fantasy VII Remake znovu rozpovedá príbeh originálneho prevedenia. Príbeh nasleduje bývalého vojaka spoločnosti Shinra, Clouda Strifea, ktorý sa ako žoldnier pridáva k skupine AVALANCHE, eko-teroristickej odbojovej organizácii, ktorá bojuje proti spoločnosti Shinra, ktorá vysáva životnú energiu planéty, pri čom sa zapletú do ničoho oveľa väčšieho. Na rozdiel od vydaní, ktoré vyšli na PC, alebo konzolách, bude hra vydaná úplne od základov, v novom prevedení a bude predstavovať plnú polygónovú grafiku.

Prieskum a súbojové mechaniky budú prebiehať v reálnom čase, podobne ako v hre hre Final Fantasy XV. Na rozdiel od ťahového systému ATB (Active Time Battle), na ktorý si fanúšikovia zvykli v pôvodných vydaniach hry, sa nová verzia predstaví so systémom súbojov v reálnom čase, ktorý bude podobný sérii Kingdom Hearts a umožní hráčom voľne ovládať Clouda, alebo jedného z jeho spojencov, pri tom ako využívajú ich vlastné zbrane pri útokoch na nepriateľov.

Producent Yoshinori Kitase sa vyjadril, že aj keď v hre nájdete omnoho viac prvkov v reálnom čase, stále bude obsahovať aj strategické elementy ako sú výber zbraní, alebo mágie, ktoré budete používať.

  • Remake kultového titulu z roku 1997.
  • Hra bude vydávaná ako viacdielna séria, podobne ako Final Fantasy 13.
  • Hra rozpovedá originálny príbeh.
  • Herný štýl bude balans strategických elementov a akcie v reálnom čase.
  • Akcie v reálnom čase podobné titulu Final Fantasy XV a sérii Kingdom Hearts.






  • Final Fantasy 7: Remake - PS4 - PlayGoSmart : hodnotenie 5 z 5 na základe 4 hodnotení.
    100%
    zákazníkov odporúča
    Zobraziť recenzie
    5 star
    4 x
    4 star
    0 x
    3 star
    0 x
    2 star
    0 x
    1 star
    0 x
    5,0 / 5
    starstarstarstarstar
    Hodnotili 4 zákazníci
    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách