Final Fantasy 7 [Steam]

digitálna distribúcia
18,99 €
8,99 €
Cena bez DPH: 7,49 €
 
Kód produktu: 411310
Square
Hra vyžaduje pripojenie k sieti internet a aktiváciu v systéme Steam!

Final Fantasy 7 [Steam] [PC digital]

Je čas sa stratiť v najväčších klasikách zo série Final Fantasy, ktorá urobila revolúciu v RPG žánri. Svet Final Fantasy prichádza k životu v ohromujúcom zobrazení digitálneho majstrovstva, pri tom ako sa životu podobné postavy a jednoliate animácie spájajú s epickým rozprávaním príbehov a neporovnateľným herným zážitkom.



Final Fantasy VII:

V meste Midgar, ktoré je kontrolované mega konglomerátom Shinra Inc., bol Mako reaktor číslo jedna odpálený skupinou rebelov, AVALANCHE.

Odboj AVALANCHE bol v utajení zostavený pre vedenie rebélie proti Shinra Inc., organizácii ktorá absorbuje energiu Mako, čím ničí prirodzené zdroje na planéte. Cloud, bývalý člen elitnej bojovej jednotky Shinra, ktorá sa nazýva SOLDIER, bol zapletený do odpálenia Mako reaktoru.

Dokážu Cloud a AVALANCHE ochrániť planétu od veľkého, impozantného nepriateľa, Shinra Inc.?

RPG klasika Final Fantasy VII sa vracia na PC, teraz s úplne novými online funkciami!

  • Achievementy:
    Či už ste ostrieľaní veteráni Final Fantasy VII, alebo skúmate túto RPG klasiku po prvý krát, máte možnosť ukázať vaše herné úspechy a otestovať vaše herné schopnosti s 36 novými achievementami. Zdieľajte Váš účet s priateľmi a zistite kto je ultimátnym fanúšikom série.

  • Cloud Saves:
    Ak nie ste doma, alebo používate iný počítač na hranie, užite si hru Final Fantasy VII kdekoľvek sa budete nachádzať. Budete môcť pokračovať presne tam kde pri poslednom hraní prestali (Vyžaduje internetové pripojenie. Údaje môžu byť prevádzané na maximálne 3 PC).

  • Character Booster:
    Neviete sa dostať cez zložitú sekciu, alebo Vám chýbajú financie pre životne dôležité predmety? S možnosťou "Character Booster" môžete zvýšiť počet vašich HP, MP a finančnej meny Gil na ich maximum, všetko za jednoduchého použitia tlačidla, vďaka ktorému si môžete bezstarostne užívať vaše dobrodružstvo.

  • Optimalizované pre PC:
    Hra Final Fantasy VII bola aktualizovaná aby podporovala aj najnovší hardvér a operačné systémy.





    Jedná sa o digitálnu verziu hry Final Fantasy 7, kód vám bude zaslaný SMS správou alebo e-mailom.


  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách