Final Fantasy IX Nintendo SWITCH

29,99 €
25,99 €
Cena bez DPH: 21,66 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 457108
SquareEN dabing

Final Fantasy IX [NSW]

Balenie neobsahuje pamäťovú kartu a vyžaduje pripojenie ku sieti internet, kde si stiahnete hru pomocou kódu, ktorý je súčasťou balenia.


O hre

Final Fantasy 9 od svojho uvedenia v roku 2000 predáva viac ako päť miliónov kópií a hrdo sa vracia k Nintendo Switch!

Zažite dobrodružstvo Final Fantasy 9 ešte raz s postavami a vopred vykreslenými filmami vo vysokom rozlíšení, ako aj s novým zosilňovacím systémom s výberom rôznych režimov, ako sú „vysoká rýchlosť“ alebo „žiadne stretnutia“!

Zidane a Tantalus Theater Troupe uniesli princeznú Garnet, dedičku Alexandrie. Na ich prekvapenie však sama princezná túžila z hradu uniknúť. Séria neobvyklých okolností spôsobí, že ona a jej osobný strážca Steiner sa vydajú na neuveriteľnú cestu. Počas cesty sa stretnú s nezabudnuteľnými postavami ako Vivi a Quina, dozvedia sa o sebe, tajomstvách Krištáľu a zlomyseľnej sile, ktorá hrozí zničením ich sveta.


Kľúčové vlastnosti

  • Osvojte si nové schopnosti vybavením predmetov. Po úplnom zvládnutí môžu byť tieto schopnosti použité aj bez vybavenia, čo umožňuje takmer nekonečné možnosti prispôsobenia.

  • Napĺňajte svoj Trance, keď udržujete zásahy v bitke. Po úplnom nabití vstúpia vaše postavy do režimu Trance a dajú im nové silné schopnosti!

  • Nikdy nenechajte veci plytvať. Skombinujte dva predmety alebo kusy zariadenia dokopy a vyrobte lepšie a silnejšie predmety!

  • Či už je to Chocobo Hot and Cold, Jump Rope alebo Tetra Master, je tu veľa minihier, ktoré si môžete vychutnať, keď práve nezachraňujete svet. Môžete dokonca získať špeciálne odmeny za predmety!

  • Vyskúšajte 7 zosilňovačov hier vrátane vysokej rýchlosti a režimov bez stretu, automatické ukladanie, modely postáv s vysokým rozlíšením.


Trailer

Súvisiace produkty (1)


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách