Firefighting Simulator: The Squad Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Firefighting Simulator: The Squad - PS4Firefighting Simulator: The Squad - PS5Firefighting Simulator: The Squad - NSW
Po dohraní odkúpime naspäť
29,99 €
25,99 €
Cena bez DPH: 21,66 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 460171
AstragonEN dabing

Firefighting Simulator: The Squad [Xbox Series X|S]

O hre

Máme tu hlásenie o požiari!

V hre Firefighting Simulator: The Squad sa môžete stať súčasťou požiarneho tímu veľkého amerického mesta a zistiť, aké je hasenie požiarov.

Spustite sirénu svojho hasičského vozidla, zoberte hadicu, haste realistické požiare a zachraňujte životy. Objavte cez 30 rozmanitých lokácií na nasadenie po celom meste, inšpirovanom západným pobrežím Severnej Ameriky. Používajte autentické požiarne vybavenie ako helmy, hasičské topánky a model dýchacieho prístroja od známych severoamerických výrobcov hasičského vybavenia.

V priemyselných štvrtiach, na predmestí alebo v centre: Vaše mesto vás potrebuje!


Kľúčové vlastnosti

  • Kooperatívny režim pre viacerých hráčov, kde môžete hrať až s troma kamarátmi a ujať sa role, ktorá vám sedí najviac. Zadávajte úlohy svojmu tímu alebo skočte do akcie sami. Spolu so svojou partiou sa môžete stať požiarnymi hrdinami svojho mesta a zachraňovať životy svojich susedov.

  • Režim pre jedného hráča, kde sa môžete stať šéfom skúseného tímu požiarnikov. Doveďte svoju partiu k úspechu v misiách a uhaste čo možno najviac požiarov.

  • Pokročilá simulácia ohňa vrátane vody, dymu, explozívneho horenia, plošného vzplanutia, horiaceho oleja a celého radu ďalších príčin požiarov, ako je elektronika, chemikálie a výbuchy.

  • Päť licencovaných požiarnych vozidiel Rosenbauer America ako napríklad TP3 Pumper alebo hydraulická plošina T-Rex.

  • Autentické vybavenie od dobre známych amerických značiek hasičského vybavenia ako napríklad Cairns, MSA G1 SCBA a HAIX.

  • Detailné veľké americké mesto s rozlohou 15 000 akrov s rôznymi štvrťami, ako je priemyselná zóna, predmestie a centrum.


Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách