Fitness Boxing Nintendo SWITCH

49,99 €
43,99 €
Cena bez DPH: 36,66 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 389307
NintendoEN dabing

Fitness Boxing [NSW]

Postavte sa zo sedačky a začnite sa hýbať so zábavnými, na boxovaní založenými rytmickými cvikmi, ktoré sú založené na rytme populárnych piesní od autorov ako Lady Gaga, Pitbull, či Ke$ha. Vaše cvičenie si môžete prispôsobiť výberom rôznych cieľov. Trénujte vlastným tempom, či už ste osamote, s priateľmi, doma, alebo na cestách! Konečne máte možnosť trénovať hocikedy a hocikde!

Naučte sa boxerské základy pri 20 odomknuteľných hitoch, medzi ktorými nechýbajú “Party Rock Anthem” od LFMAO, “Call Me Maybe” od Carly Rae Jepson a “Sugar” od Maroon5. Udierajte a drepujte s ovládačmi Joy-Con a dostaňte vaše telo do varu, nepotrebujete žiadnu ďalšiu fitness výbavu.

Denný tréning medzi 10 a 40 minútami, ktorý ponúka normálny a rýchly režim. Herný softvér predpokladá váš približný index BMI a denné spaľovanie kalórií, takže môžete sledovať a zapisovať si váš postup. Vyberte si z rozmanitej škály trénerov a prispôsobte ich vzhľad vďaka odomknuteľným kostýmom. Pri postupe hrou získavate ďalšie piesne a viac náročné tréningové okruhy. Ak nechcete cvičiť osamote, máte možnosť zacvičiť si s priateľom za pomoci dvoch ovládačov Joy-Con, zdieľať jeden ovládač Joy-Con a cvičiť spoločne, alebo si otestovať vaše schopnosti proti sebe vo virtuálnom ringu!

  • Trénujte vďaka na boxovaní založenému pohybovému ovládaniu do rytmu hry.
  • Prispôsobte si cvičenie vďaka výberu cieľov.
  • Možnosť výberu krátkych a dlhých cvičení, ktoré sú prispôsobené pre každého.
  • Možnosť lokálnej hry s priateľmi za použitia jedného alebo dvoch ovládačov Joy-Con.
  • Hrajte doma alebo na cestách.
  • Sledujte váš pokrok vďaka odhadu BMI a spálených kalórií.



  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách