Fobia: St. Dinfna Hotel Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Fobia: St. Dinfna Hotel - PS4Fobia: St. Dinfna Hotel - Xbox Series X|S
39,99 €
33,99 €
Cena bez DPH: 28,33 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 447089
MaximumEN dabing

Fobia: St. Dinfna Hotel [PS5]

V hororovej hre o prežitie Fobia: Hotel St. Dinfna sa prelína minulosť, súčasnosť aj budúcnosť. Vydajte sa na prieskum dekadentného hotelu naprieč storočiami a odhaľte temnú históriu fanatickej sekty a svoju úlohu v jej plánoch.

O hre

  • Treze Trilhas je mestečko, v ktorom stojí hotel St. Dinfna, dekadentné miesto, o ktorom koluje množstvo zvestí, vrátane záhadných zmiznutí a paranormálnych javov. Amatérsky novinár Roberto Leite Lopes dostáva tip od svojej kamarátky Stephanie a prichádza do Santa Catariny nádeji, že túto záhadu rozlúšti.
  • Svoje detektívne schopnosti bude potrebovať nie len k odhaleniu pravdy, ale tiež aj k holému prežitu, keď v pokrútenej realitu pomocou nájdenej kamery odkrýva rôzne časové línie, fanatickú sektu, pokusy na ľuďoch a tajomné stvorenia, ktoré sa zjavujú na chodbách. Riešte hádanky a zbierajte všetko, čo by mohlo pomôcť prekaziť ich besnenie niekde na pomedzí minulosti, súčasnosti a budúcnosti.
Kľúčové Vlastnosti:
  • Preskúmavajte luxusný hotel
    Čosi tajomného zvoláva hrôzostrašné príšery s realistickou podobou a vy tak zažívate hororový príbeh z prvej ruky.
  • Prežite desivé stretnutia
    Zbierajte všetko, čo sa vám pozdejšie hodiť, zatiaľ čo beháte, skrývate sa, alebo bojujete s monštrami ktoré sa potulujú chodbami.
  • Odhaľte tajomstvo
    V príbehu plnom zvratov, hádaniek a konšpirácií sa stretávajú rôzne svety.
  • Nahliadnite do minulosti aj do budúcnosti
    Prechádzajte medzi rôznymi časovými líniami vďaka záhadnej kamere, ktorá prepája paralelné reality a odhaľte množstvo tajomstiev, ktoré sa ukrývajú v stenách hotela

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách