Football Manager 2021 [Steam]

digitálna distribúcia
Cena s DPH
34,99 €
Cena bez DPH: 29,16 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 436221
SEGAEN dabing
Hra vyžaduje pripojenie k sieti internet a aktiváciu v systéme Steam!

Football Manager 2021 [Steam] [PC digital]

Zažite novú úroveň hĺbky, dramatickosti a autenticity futbalu, keď budete rozvíjať svoje manažérske schopnosti a usilovať sa o úspech v najväčších svetových futbalových kluboch.

Nové prírastky a dynamické skúsenosti so skutočným riadením poskytujú bezkonkurenčný realizmus a detaily, ktoré vám umožnia dosiahnuť elitný status ako nikdy predtým. Je to na tebe, šéfe.

  • Vyberte si klub a výzvu, ktorá najlepšie vyhovuje vašim ambíciám a potom pracujte čo najlepšie s hierarchiou vášho klubu inak budete čeliť následkom. Na ceste je viac ako 2 000 hrateľných klubov od 50+ najlepších futbalových krajín.
  • Spojte sily so zamestnancami zákulisia a vyhodnotte silu a hĺbku vášho hráčskeho tímu. Váš skautský tím nájde hráčov, ktorí pomôžu vylepšiť váš tím, a pravdepodobne vo vašom mládežníckom tíme bude klopať hviezda alebo dve na dvere seniorského tímu.
  • Vyrábajte taktické stratégie, formácie a štýly hry pre každú príležitosť, aby ste maximalizovali šance svojho klubu na víťazstvo vo futbalových zápasoch a na získanie týchto troch bodov. Zrýchlite svoj úspech populárnymi predvoľbami zo skutočného sveta futbalu alebo si prispôsobte svoj vlastný herný štýl.
  • Ponorte sa do zápasového dňa a vychutnajte si slávu, pretože vaše plánovanie sa na ihrisku vypláca. Víťazstvo môžete takmer ochutnať.


  • Názov vydavateľa: SEGA
  • Názov vývojára Sports Interactive
  • Dátum vydania: 23.10.2020
  • Pegi: 3
  • Žáner: Simulátor

    Minimálne požiadavky:
    Operačný systém: 64-bit Windows 7 (SP1), 8/8.1, 10 (Update 1903/May 2019 alebo vyšší)
    Procesor: Intel Core 2 / AMD Athlon 64 @ 1.8 GHz
    Pamäť: 4 GB RAM
    Grafická karta: Intel GMA X4500 / NVIDIA GeForce 9600M GT / AMD Radeon HD 3650
    Pevný disk: 7 GB voľného miesta
    DirectX: Verzia 11




    Jedná sa o digitálnu verziu hry Football Manager 2021, kód vám bude zaslaný SMS správou alebo e-mailom.


    © Sports Interactive Limited 2020. All Rights Reserved. Published by SEGA Publishing Europe Limited. Developed by Sports Interactive Limited. SEGA and the SEGA logo are either registered trademarks or trademarks of SEGA Corporation or its affiliates. SEGA is registered in the U.S. Patent and Trademark Office. Football Manager, the Football Manager logo, Sports Interactive and the Sports Interactive logo are either registered trademarks or trademarks of Sports Interactive. All other company names, brand names and logos are property of their respective owners.

  • TITUL OBSAHUJE NASLEDOVNÉ JAZYKOVÉ LOKALIZÁCIE:
    EN dabingDE titulkyPL titulky

    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách