Forza Horizon 5 CZ (Deluxe Edition)

digitálna distribúcia
Cena s DPH
79,99 €
Cena bez DPH: 66,66 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 435654
MicrosoftCZ titulky

Forza Horizon 5 CZ (Deluxe Edition) [XBOX X|S digital]

O hre

Preskúmajte otvorenú krajinu Mexika žiariacu farbami pri neobmedzenej a zábavnej jazde v tých najlepších autách na svete.

Podmaňte si drsnú Sierra Nuevu v dokonalom zážitku s Horizon Rallye. Jedná sa o samostatne predajné rozšírenie hry, na spustenie vyžaduje hru Forza Horizon 5.


Kľúčové vlastnosti

  • Je to tvoje dobrodružstvo Horizonu
    Organizujte dych vyrážajúce expedície do prekrásnych krajov Mexika, ktoré sa neustále vyvíjajú a v ktorých si užiješ neobmedzenú a zábavnú vodičskú akciu v stovkách najlepších áut na svete.

  • Je to rozmanitý otvorený svet
    Preskúmaj krásny svet plný protikladov. Objav živú púšť, husté džungle, historické mestá, skryté ruiny, nedotknuté pláže, obrovské kaňony a vysokú sopku so snehovou pokrývkou.

  • Je to dobrodružný otvorený svet
    Ponor sa do prepracovanej kampane so stovkami výziev, ktoré ťa budú odmeňovať za to, že sa budeš venovať svojim záľubám. Spoznáš nové postavy a rozhodneš o tom, ako dopadnú ich misie v Príbehoch Horizonu.

  • Je to vyvíjajúci sa otvorený svet
    Zúčastni sa úžasných udalostí za rôzneho počasia, napríklad v obrovských piesočných alebo silných tropických búrkach. Jedinečné dynamické sezóny Mexika každý týždeň mení herný svet. Budú pribúdať nové udalosti, výzvy, zberateľské predmety, odmeny a oblasti, ktoré budeš môcť preskúmavať. Žiadne dve sezóny nebudú nikdy rovnaké.

  • Je to spoločenský otvorený svet
    Zostav s ostatnými hráčmi tím a zapoj sa do Arkády Horizonu, v ktorej budeš plniť nekonečný rad zábavných a naozaj náročných výziev. V prostredí, ktoré je neustále akčné a zábavné, vás nebudú vyrušovať žiadne ponuky, načítacie obrazovky ani lobby. V Horizone Open a Cestovanie Horizonu spoznáš nových priateľov a vďaka novému zdieľaniu darčekov s komunitou budeš môcť zdieľať svoje výtvory.

  • Je to tvoj otvorený svet
    Ukáž všetkým, čo ťa baví. S novou hernou sadou nástrojov EventLab môžeš vytvárať vlastné závody, výzvy, kaskadérske kúsky alebo úplne nové herné režimy. Svoje autá si môžeš prispôsobovať viac ako inokedy, máš na to totiž nové možnosti, napríklad otváranie alebo zatváranie strechy kabrioletov, lakovanie brzdových strmeňov a tak ďalej. Nová funkcia Posielanie darčekov ti potom umožní zdieľať svoje výtvory s komunitou.

Obsah balenia:

  • Forza Horizon 5
  • Forza Horizon 5 Car Pass
  • Manuál

Trailer

TITUL OBSAHUJE NASLEDOVNÉ JAZYKOVÉ LOKALIZÁCIE:
CZ titulkyEN dabing

Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách