Fujifilm Instax Mini 12, ružový

89,99 €
82,90 €
Cena bez DPH: 69,08 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 458879
Fujifilm

Fujifilm Instax Mini 12, ružový [16806107]

Overená klasika v novom šate

Štýlový fotoaparát na okamžitú tlač fotografie vás bude sprevádzať nielen na výletoch a festivaloch, ale zachytí aj každý jedinečný moment bežného dňa. INSTAX mini 12 je nástupcom modelu mini 11 s mierne upravenými krivkami a zaobleniami na tele fotoaparátu, čím sa dosiahla väčšia uhladenosť a plynulosť línií. K zásadným zmenám patrí "štartovanie" fotoaparátu, pri ktorom pôvodné tlačidlo nahradil prstenec okolo objektívu, ktorý v jednej polohe fotoaparát zapne a v ďalšej ho nastaví do režimu autoportrét - selfie. Medzi nové funkcie patrí „korekcia paralaxy“ a „automatické ovládanie blesku“.Vďaka zrkadielku, umiestnenom pri objektíve, nie je problém nastaviť sa pekne do scény záberu pri autoportréte. Päť pastelových, farebných variantov osloví začínajúcich aj mladých fotografov a samozrejme aj veselých cestovateľov.

O produkte

  • Funkcie
    Dizajnom zachováva Instax Mini 12 hlavné vlastnosti a funkcie z predchádzajúceho modelu Instax Mini 11 , vrátane režimu Close-Up/Selfie a možností nastavenia automatickej expozície, ale obsahuje aj novú funkciu Parallax Correction, vďaka ktorej sa hľadáčik fotoaparátu pri fotografovaní v režime Close-Up/Selfie zarovná s objektívom, čím sa zmenšia posuny objektov, čo vedie k vycentrovaniu fotografie. Mini 12 je tiež vybavený automatickým ovládaním blesku, ktoré pomáha vytvárať nádherné snímky v jasnom aj slabom osvetlení. Jeho aktualizovaná štruktúra objektívu poskytuje intuitívne kroky na zapnutie a vypnutie fotoaparátu a prístup k obľúbenému režimu Close-Up/Selfie jednoduchým otočením objektívu.

  • Overená klasika
    Séria Instax Mini je už dlho populárnou voľbou, ktorá milovníkom fotografie každého veku sprostredkuje zábavu s okamžitou fotografiou. Vďaka svojmu hravému dizajnu, jednoduchému použitiu a dostupnej cene si získa každého.


Kľúčové vlastnosti

  • Model je dostupný v piatich farbách
  • Pohodlné napájanie na batérie
  • Lepšie podmienky pri vytváraní autoportrétov
  • V balení sa nachádza praktický popruh
  • Vytlačené snímky ľahko a rýchlo

Technická špecifikácia
Typ fotoaparátu Instantný
Typ napájania Batérie
Typ batérie 2 batérie typu AA
Typ filmu Instantný film FUJIFILM instax mini (predáva sa samostatne)
Veľkosť fotografie 62 mm × 46 mm
Objektív 2 komponenty, 2 prvky, f = 60 mm, 1:12,7
Čas vývoja filmu Približne 90 sekúnd (líši sa v závislosti od okolitej teploty)
Kontrola expozície Automaticky, Lv 5,0 až 14,5 (ISO 800)
Vysunutie filmu Automaticky
Blesk Konštantný záblesk (automatické nastavenie svetla), doba nabíjania: 7 sekúnd alebo menej (pri použití nových batérií), účinný dosah záblesku: 0,3 až 2,2 m
Čas automatického vypnutia Po 5 minútach
Rozmery 104 mm × 66,6 mm × 122 mm
Hmotnosť 306 g (bez batérií, popruhu a filmu)

Obsah balenia:

  • Fotoaparát Instax Mini 12
  • Popruh na ruku
  • 2 batérie typu AA
  • Dokumentácia

Produktové video


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách