Garmin Instinct 2, dezl Edition

349,99 €
349 €
Cena bez DPH: 290,83 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 458375
Garmin

Garmin Instinct 2, dezl Edition [010-02626-70]

Nová edícia Garmin Instinct 2 dezl Edition vhodná pre vodičov nákladných vozidiel

Nová generácia obľúbenej série univerzálnych športových smart hodiniek s GPS - Garmin Instinct 2, dezl Edition. Originálna ponuka modelov Instinct je teraz doplnená o nové modely ktoré sú svojimi rozmermi vhodnejšie pre väčšie zápästia. Aj nová generácia hodiniek s označením Instinct 2 zostáva verná svojmu určeniu a verzatilite pre široké spektrum aktivít a tiež počas celého dňa s kompletnou sadou funkcií na sledovanie aktivity a zdravia.
Špecificky vytvorený na podporu zdravého životné štýlu počas výkonu profesionálnych vodičov. Svojimi rozmermi vhodnejšie pre väčšie zápästia v robustnom púzdre, ktoré je vyrobené z kompozitných materiálov fibre-reinforced polymer s chemicky-tvrdeným sklíčkom odolným voči poškriabaniu. Mimoriadne odolná konštrukcia a ďalšie parametre spĺňajú armádne štandardy MIL-STD-810G pre vysokú odolnosť voči nárazom, plameňom a ponoreniu.

O produkte

  • Odolný displej
    Jasný, monochromatický TFT MIP duálny displej s rozmermi 23 x 23 mm a vysokým rozlíšením až 176 x 176 bodov a antireflexným povrchom. Jasne čitateľný za každých svetelných podmienok. Mimoriadne odolné krycie sklíčko z chemicky tvrdeného materiálu s vysokou odolnosťou voči poškriabaniu.

  • Jednoduché plánovanie prestávok
    Sledujte svoj deň pomocou ľahko použiteľných časovačov na plánovanie prestávok. Hodinky vám pomôžu sledovať čas strávený jazdou, prestávkou a zastavením - aby ste to nemuseli robiť vy.

  • Presné pozičné systémy
    Pre základnú navigáciu / orientáciu v teréne je dostupná kompasová stránka so zobrazením smeru a vzdialenosti k najbližšiemu bodu na dráhe. Vďaka jednoducho prístupnej miniaplikácia ABC snímače (Altimeter, Barometer, Compass) máte na združenom displeji okamžitý prístup ku všetkým dostupným dátam z barometra, výškomeru a kompasu. Všetky dáta sú prehľadne zobrazované aj vo forme grafov.

  • Športové nasadenie
    Vďaka viac ako 25 športovým profilom sa jedná o hodinky perfektné pre náročných športovcov. Obsahujú módy na beh, jazdu na bicykli, plávanie, lyžovanie, posilňovanie, halové lezenie, golf, jogu a ďalšie, vrátane tréningov HIIT. Hodinky pritom merajú aj hodnotu VO2 Max pre stanovenie výkonnosti a dokážu poskytnúť odporúčania pre maximalizáciu vášho výkonu, vrátane regeneračného asistenta zahrňujúceho kvalitu spánku aj stres atď.

  • Zdravotná výbava
    Hodinky disponujú optickým senzorom snímania srdcového tepu, ktorý vás dokáže upozorniť na príliš vysoké/nízke hodnoty a tep meria aj vo vode pri plávaní. Hodinky ale rozpoznajú aj mieru stresu a poskytnú dokonalý prehľad o vašej kondícii prostredníctvom Body Battery (0 až 100) aj kvalite spánku. Rovnako rozpoznajú, ako dobre telo vstrebáva kyslík, čo môže upozorniť na zdravotné problémy. Ženy potom ocenia aj sledovanie menštruačného cyklu či tehotenstva.

  • Navrhnuté pre vodičov
    Tieto robustné hodinky sú odolné voči vode do 100 metrov a sú odolné voči teplotným vplyvom a nárazom. Vďaka sklenenému displeju odolnému voči poškriabaniu, mimoriadne dlhej výdrži batérie a pohodlnému silikónovému remienku odolnému voči potu je toto zariadenie vyrobené tak, aby vydržalo.

  • Tréningy vodičov kamiónov
    Využite tréningy navrhnuté tak, aby sa zmestili do štandardného času prestávky a zapadli do životného štýlu na dlhých cestách. Okrem toho si prostredníctvom spárovanej aplikácie dezl môžete na kompatibilnom smartfóne prezerať podrobné návody na cvičenie.

  • Inteligentná mobilná aplikácia
    Garmin Explore App je nová bezplatná (mobilná) aplikácia, ktorá dopĺňa praktické funkcie a využiteľnosť kompatibilných zariadení. Garmin Explore umožňuje plánovať trasy a následne ich odoslať do zariadenia so zobrazením prejdených trás na mapách, ktoré je možné stiahnuť a využívať aj off-line (bez pripojenia k internetu). Vytvorené trasy a body je možné jednoducho zdielať aj ďalšími používateľmi. Ďalšie funkcie sú dostupné on-line (s pripojením k internetu) poskytujú používateľovi prístup k voliteľným mapám podľa potreby.

  • Konektivita
    V režime smart hodiniek vydržia až 28 dní a až 30 hodín so zapnutým GPS. Hodinky sú kompatibilné s operačným systémom iOS a Android. Po spárovaní s kompatibilným smartfónom môžete na hodinkách sledovať prichádzajúce hovory, prijímať e-maily, textové správy a ďalšie oznámenia zo smartfónu. Prostredníctvom služby Connect IQ si môžete do hodiniek stiahnuť nové ciferníky a aplikácie.


Kľúčové vlastnosti

  • Výdrž batérie na jedno nabitie až 28 dní
  • Pokročilé previazanie s mobilným telefónom
  • Verzia dezl priamo pre vodičov nákladných vozidiel
  • Veľké množstvo meraní zdravotných a športových atribútov
  • Odolnosť armádnej úrovne
  • Hodinky podporujú komplexné nastavenie upozornení (alarmov) pri tréningu alebo na čas (budík) - môžete si zvoliť zvukové alebo vibračné upozornenia
  • Na slovenský trh je zariadenie dodávané s plnou podporou - ovládanie v slovenčine + používateľská príručka v slovenskom jazyku
  • Bezkontaktné platenie s Garmin Pay

Technická špecifikácia
ROZMERY A VLASTNOSTI:
Displej - veľkosť 23 x 23 mm
Displej - rozlíšenie 176 x 176 px
Displej - typ Monochromatický - transflective memory-in-pixel (MIP)
Dotyková obrazovka Nie
Materiál sklíčka Power Glass
Materiál lunety Polymér vystužený vláknom
Materiál púzdra Polymér vystužený vláknom
Materiál remienku Silikón (QuickFit 22 kompatibilný)
Oxymeter - Pulse Ox Áno
Akcelerometer Áno
Solárne dobíjanie Nie
Teplomer Áno
Odolnosť voči vode 10 ATM
Odolnosť voči pádu Áno (MIL-STD-810)
GPS prijímač GPS + GLONASS + Galileo (MULTI-GNSS)
Anténa Interná
Rozmery balenia 111 x 111 x 63,5 mm
Rozmery zariadenia 45 x 45 x 14,5 mm
Hmotnosť balenia 156 g
Hmotnosť zariadenia 52 g
Mapy a pamäť
Basemapa Nie
Predinštalované mapy Nie
Vstavaná pamäť 32 MB
Funkcie a výbava
Funkcie TracBack (cesta späť)
Tras. počítač (rýchlosti, vzdialenosti a pod.)
Virtual Partner (fiktívny súper)
Auto Pause (zast. tréning podla rýchl.)
Auto Lap (začne okruh po urč. vzial.)
Auto Scroll (zobrazovanie stránok)
Multi-sport (zmena šport. módu)
Pokročilé tréningy -tvorba vl. tréningov
Jednoduché tréningy (čas,vzdial., kalóri
Alarm na tempo/kadenciu počas aktivity
Intervalový tréning
Úprava vzhľadu obrazoviek
Bluetooth
Electronický kompas 3D
Barometrický výškomer
Lov/ryby kalendár
Slnko a Mesiac informácie
Výpočet plochy
Kompatibilita s ext. zariadeniami (ANT)
Sledovanie počtu krokov
Prepojenie USB
Bluetooth
ANT+
Aplikácie GARMIN CONNECT APP
GARMIN EXPLORE APP
CONNECT IQ STORE APP
Garmin Pay Áno

Obsah balenia:

  • Hodinky Garmin s remienkom
  • USB nabíjací kábel
  • Príručka používateľa
  • Dokumentácia

Produktové video


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách