Garmin Instinct 2, limetková

poštovné zadarmo bez ohľadu na zvolený spôsob dodania...
Cena s DPH
299 €
Cena bez DPH: 249,17 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
QUATRO - nákup na splátky
Kúpiť na splátky cez QUATRO
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky cez HOME CREDIT
Kód produktu: 458390
Garmin

Garmin Instinct 2, limetková [010-02626-01]

Odolné športové hodinky Garmin Instinct 2

Nová generácia obľúbenej série univerzálnych športových smart hodiniek s GPS - Garmin Instinct 2. Originálna ponuka modelov Instinct je teraz doplnená o nové modely ktoré sú svojimi rozmermi vhodnejšie pre väčšie zápästia. Aj nová generácia hodiniek s označením Instinct 2 zostáva verná svojmu určeniu a verzatilite pre široké spektrum aktivít a tiež počas celého dňa s kompletnou sadou funkcií na sledovanie aktivity a zdravia. Robustné púzdro hodiniek je vyrobené z kompozitných materiálov fibre-reinforced polymer s chemicky-tvrdeným sklíčkom odolným voči poškriabaniu. Mimoriadne odolná konštrukcia a ďalšie parametre spĺňajú armádne štandardy MIL-STD-810G pre vysokú odolnosť voči nárazom, plameňom a ponoreniu.

O produkte

  • Odolný displej
    Jasný, monochromatický TFT MIP duálny displej s rozmermi 23 x 23 mm a vysokým rozlíšením až 176 x 176 bodov a antireflexným povrchom. Jasne čitateľný za každých svetelných podmienok. Mimoriadne odolné krycie sklíčko z chemicky tvrdeného materiálu s vysokou odolnosťou voči poškriabaniu.

  • Inteligentné funkcie
    Instinct 2 zobrazí ihneď po ukončení aktivity odhadovaný čas celkového zotavenia organizmu pred ďalším tréningom. Funkcia "poradca pre zotavenie" zobrazí odhadovaný čas potrebné pre zotavanie ihneď po ukončení aktivity. Technológia Recovery advisor je poskytovaná a podporovaná spoločnosťou Firstbeat Technologies.

  • Presné pozičné systémy
    Pre základnú navigáciu / orientáciu v teréne je dostupná kompasová stránka so zobrazením smeru a vzdialenosti k najbližšiemu bodu na dráhe. Vďaka jednoducho prístupnej miniaplikácia ABC snímače (Altimeter, Barometer, Compass) máte na združenom displeji okamžitý prístup ku všetkým dostupným dátam z barometra, výškomeru a kompasu. Všetky dáta sú prehľadne zobrazované aj vo forme grafov.

  • Športové nasadenie
    Vďaka viac ako 25 športovým profilom sa jedná o hodinky perfektné pre náročných športovcov. Obsahujú módy na beh, jazdu na bicykli, plávanie, lyžovanie, posilňovanie, halové lezenie, golf, jogu a ďalšie, vrátane tréningov HIIT. Hodinky pritom merajú aj hodnotu VO2 Max pre stanovenie výkonnosti a dokážu poskytnúť odporúčania pre maximalizáciu vášho výkonu, vrátane regeneračného asistenta zahrňujúceho kvalitu spánku aj stres atď.

  • Zdravotná výbava
    Hodinky disponujú optickým senzorom snímania srdcového tepu, ktorý vás dokáže upozorniť na príliš vysoké/nízke hodnoty a tep meria aj vo vode pri plávaní. Hodinky ale rozpoznajú aj mieru stresu a poskytnú dokonalý prehľad o vašej kondícii prostredníctvom Body Battery (0 až 100) aj kvalite spánku. Rovnako rozpoznajú, ako dobre telo vstrebáva kyslík, čo môže upozorniť na zdravotné problémy. Ženy potom ocenia aj sledovanie menštruačného cyklu či tehotenstva.

  • Exkluzívne golfové funkcie
    Instinct 2 sa dodáva s predinštalovanými informáciami o golfových ihriskách z celého sveta. Na dostupných ihriskách budete mať k dispozícii informácie o vzdialenostiach na danej jamke DISTANCE TO FRONT, MIDDLE AND BACK OF GREEN + základné štatistiky o úderoch a hre na jednotlivých jamkách. Po spárovaní s kompatibilným smartfónom a aplikáciou GARMIN GOLF APP. Dostupné golfové funkcie Vám napríklad umožnia zaznamenávať čas hry, zatiaľ čo akcelerometer počíta vaše kroky a pod. Následne je možné výsledky porovnávať priamo v aplikácií.

  • Vhodné pre ženy, ktoré chcú monitorovať svoje zdravie
    Lepšie pochopíte svoje telo vďaka aplikácii monitorovania zdravia ženy, kde môžete sledovať svoj menštruačný cyklus alebo tehotenstvo. Sledujte detaily svojho cyklu, zaznamenávajte fyzické a emočné symptómy a osobné poznámky k pravidelnosti cyklu a prechodu do menopauzy. Získate rady k trénovaniu a stravovaniu v každej fáze aktuálneho cyklu.

  • Inteligentná mobilná aplikácia
    Garmin Explore App je nová bezplatná (mobilná) aplikácia, ktorá dopĺňa praktické funkcie a využiteľnosť kompatibilných zariadení. Garmin Explore umožňuje plánovať trasy a následne ich odoslať do zariadenia so zobrazením prejdených trás na mapách, ktoré je možné stiahnuť a využívať aj off-line (bez pripojenia k internetu). Vytvorené trasy a body je možné jednoducho zdielať aj ďalšími používateľmi. Ďalšie funkcie sú dostupné on-line (s pripojením k internetu) poskytujú používateľovi prístup k voliteľným mapám podľa potreby.

  • Konektivita
    V režime smart hodiniek vydržia až 28 dní a až 30 hodín so zapnutým GPS. Hodinky sú kompatibilné s operačným systémom iOS a Android. Po spárovaní s kompatibilným smartfónom môžete na hodinkách sledovať prichádzajúce hovory, prijímať e-maily, textové správy a ďalšie oznámenia zo smartfónu. Prostredníctvom služby Connect IQ si môžete do hodiniek stiahnuť nové ciferníky a aplikácie.


Kľúčové vlastnosti

  • Výdrž batérie na jedno nabitie až 28 dní
  • Pokročilé previazanie s mobilným telefónom
  • Veľké množstvo meraní zdravotných a športových atribútov
  • Odolnosť armádnej úrovne
  • Hodinky podporujú komplexné nastavenie upozornení (alarmov) pri tréningu alebo na čas (budík) - môžete si zvoliť zvukové alebo vibračné upozornenia
  • Na slovenský trh je zariadenie dodávané s plnou podporou - ovládanie v slovenčine + používateľská príručka v slovenskom jazyku

Technická špecifikácia
ROZMERY A VLASTNOSTI:
Displej - veľkosť 23 x 23 mm
Displej - rozlíšenie 176 x 176 px
Displej - typ Monochromatický - transflective memory-in-pixel (MIP)
Dotyková obrazovka Nie
Materiál sklíčka Power Glass
Materiál lunety Polymér vystužený vláknom
Materiál púzdra Polymér vystužený vláknom
Materiál remienku Silikón (QuickFit 22 kompatibilný)
Oxymeter - Pulse Ox Áno
Akcelerometer Áno
Solárne dobíjanie Nie
Teplomer Áno
Odolnosť voči vode 10 ATM
Odolnosť voči pádu Áno (MIL-STD-810)
GPS prijímač GPS + GLONASS + Galileo (MULTI-GNSS)
Anténa Interná
Rozmery balenia 111 x 111 x 63,5 mm
Rozmery zariadenia 45 x 45 x 14,5 mm
Hmotnosť balenia 156 g
Hmotnosť zariadenia 52 g
Mapy a pamäť
Basemapa Nie
Predinštalované mapy Nie
Vstavaná pamäť 32 MB
Funkcie a výbava
Funkcie TracBack (cesta späť)
Tras. počítač (rýchlosti, vzdialenosti a pod.)
Virtual Partner (fiktívny súper)
Auto Pause (zast. tréning podla rýchl.)
Auto Lap (začne okruh po urč. vzial.)
Auto Scroll (zobrazovanie stránok)
Multi-sport (zmena šport. módu)
Pokročilé tréningy -tvorba vl. tréningov
Jednoduché tréningy (čas,vzdial., kalóri
Alarm na tempo/kadenciu počas aktivity
Intervalový tréning
Úprava vzhľadu obrazoviek
Bluetooth
Electronický kompas 3D
Barometrický výškomer
Lov/ryby kalendár
Slnko a Mesiac informácie
Výpočet plochy
Kompatibilita s ext. zariadeniami (ANT)
Sledovanie počtu krokov
Prepojenie USB
Bluetooth
ANT+
Aplikácie GARMIN CONNECT APP
GARMIN EXPLORE APP
CONNECT IQ STORE APP
GARMIN GOLF APP
Garmin Pay Nie

Obsah balenia:

  • Hodinky Garmin s remienkom
  • USB nabíjací kábel
  • Príručka používateľa
  • Dokumentácia

Produktové video


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách