Gears 5 (Game of the Year Edition)

digitálna distribúcia
Cena s DPH
59,99 €
Cena bez DPH: 49,99 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 435764
MicrosoftEN dabing

Gears 5 (Game of the Year Edition) [XBOX X|S digital]

Oslavovaná kampaň, vynovený režim pre viacerých hráčov a rozšírenie Hivebusters hry Gears 5, ktorá patrí medzi najuznávanejšie ságy v hernom priemysle, sú optimalizované pre Xbox Series X|S.

Gears 5 Game of the Year Edition obsahuje:

  • základná hra Gears 5
  • balík postáv Halo: Reach
  • 30-dňové zlepšenie
  • rozšírenie Gears 5: Hivebusters


Kampaň: Ako sa blíži totálna vojna, Kait Diaz utečie a odhalí svoje prepojenie na nepriateľa. Zároveň objaví skutočné nebezpečenstvo pre Seru - seba. Nové funkcie kampane umožňujú hrať hru odznova so svojou postavou a skinmi zbraní, pričom si môžete užívať bonusové obtiažnosti a modifikátory.

Rozšírenie Hivebusters: Hrajte ako Lahni, Keegan a Mac - hrdinovia režimu Escape - na ich prvej operácii v rámci tajného programu Hivebuster. Vytvorili tím prezývaný Oddiel Škorpión a ich samovražedná misia zničiť úľ Roja môže byť kľúčom k záchrane Sery aj ich vlastnému oslobodeniu.

PvP: Nech vyhrá najlepší tím! Oproti uvedeniu na trh obsahuje Versus nové režimy a obsah a odmeňuje každý súťaživý štýl - od príležitostných hráčov až po profesionálov.

PvE: Bojujte spoločne o prežitie. Vyberte si postavu, triedu a zostaňte určitý čas v režime Horde alebo sa prebojujte režimom Escape.

Optimalizované pre Xbox Series X|S: hra Gears 5 sa inovovala, aby využívala funkcie konzol Xbox Series X a S vrátane týchto: skrátený čas načítania, okamžité pokračovanie, 120fps v režime Versus a premenlivé funkcie obnovovania. Na konzole Series X si navyše môžete užiť grafiku s rozlíšením 4K HDR Ultra.

Inteligentné doručenie: Kúpte si kópiu hry Gears 5 pre svoju konzolu a automaticky si stiahnite verziu optimalizovanú pre vaše zariadenie vrátane konzol Xbox Series X a S zadarmo.

Kooperačná kampaň pre troch hráčov: Bojujte spoločne s priateľmi v kooperačnom režime online pre troch hráčov, alebo na rozdelenej obrazovke.

Zjednodučenie ovládania: Prispôsobte si herný zážitok pomocou aktualizovaných funkcií na zjednodušenie ovládania vrátane kompletnej zmeny priradenia tlačidiel ovládača, pohybu pomocou jedinej páčky, podpory adaptívneho ovládača, nahovorenéhi používateľského rozhrania a ponúk, zlepšených titulkov a podobne.

*Balík postáv, niektoré režimy a funkcie vyžadujú v konzole predplatné Xbox Game Pass Ultimate alebo členstvo Xbox Live Gold. Členstvá sa predávajú samostatne.



Pozor, jedná sa o digitálnu verziu! Po kúpe vám bude kľúč zaslaný formou SMS a na e-mailovú adresu.



Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách