Genesis Cobalt 330 4v1 herný set

47,99 €
37,99 €
Cena bez DPH: 31,66 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 442898
Genesis

Genesis Cobalt 330 4v1 herný set [NCG-1470]



Spoznajte Cobalt 330

Prečo strácať čas výberom jednotlivých herných periférií, keď ich môžete mať všetky v jednej sade? Cobalt 330 RGB je ideálny balík pre hráčov, ktorí chcú začať dobrodružstvo s virtuálnou zábavou a potrebujú pevnú klávesnicu, myš, slúchadlá a podložku pod myš.

Kľúčové vlastnosti

  • SMRTEĽNÁ KOMBINÁCIA!
    Aká je vlastnosť číslo jedna správnej hernej klávesnice? Anti-ghosting samozrejme. Kobaltový 330 RGB výstup umožňuje zložité kombinácie až 19 kláves stlačených súčasne. Okrem toho je tu 12 multimediálnych tlačidiel uľahčujúcich ovládanie hier či filmov.
  • KOMFORT JE VŠETKO
    Tým sa vybavenie pre hráčov nekončí – klávesnica má aj špeciálnu opierku dlaní, na ktorú veľa ľudí dáva pozor. Navyše sklopné nožičky, ktoré vám umožňujú nastaviť výšku zariadenia, zatiaľ čo RGB osvetlenie vám dáva možnosť vybrať si niekoľko režimov podsvietenia. Koniec koncov, prečo by vaša klávesnica nemohla vyzerať skvele?
  • KVALITU NADOVŠETKO
    Hráči sa zvyknú sťažovať na myši z herných zostáv. S Cobalt 330 sa nie je čoho obávať. Myš je vybavená novým presným optickým snímačom a možnosťou výberu jednej zo štyroch úrovní citlivosti až do 6400 DPI. Vážne, prišla by lacná myš s pokročilým softvérom, ktorý by umožňoval ukladanie profilov a makier?
  • PEVNÝ GRIP
    Myš Cobalt 330 nie je lacný produkt, ktorý sa rozpadne v priebehu niekoľkých dní. Zariadenie je vybavené pevnými spínačmi s výdržou 10 miliónov kliknutí. To nie je všetko, ergonomický dizajn myši uľahčuje pohodlné uchopenie, takže zariadenie je skvelé na mnoho hodín hrania.
  • ZNIE TO SKVELE
    Slúchadlá Cobalt 330 sa môžu pochváliť veľkými 50 mm meničmi poskytujúcimi vynikajúci zvuk, veľké náušníky rozdeľujú tóny naozaj dobre. Citlivý mikrofón umiestnený na flexibilnom ramene je ideálny pre „Team speak“ počas hry, ale aj pre online konverzácie. Odnímateľná hubka mikrofónu, ktorá je súčasťou súpravy, znižuje okolitý hluk, čo výrazne zlepšuje kvalitu hovoru.
  • ZABUDNI BOLESTI HLAVY
    Slúchadlá musia byť pohodlné. Prečo by ste sa mali trápiť s výstrojom, z ktorého vás bolí hlava? Slúchadlá Cobalt 330 RGB majú mäkký kožený vankúšik pod hlavovým mostom, ako aj extrémne mäkké náušníky vyplnené „pamäťovou penou“, ktoré sú ideálne na dlhé hodiny používania.
  • PRESNOSŤ, ZARUČENÉ
    Herná súprava je kompletná vďaka skvelej podložke pod myš, ktorá pomáha myši využiť výhody jej presného optického snímača. Protišmyková spodná vrstva podložky poskytuje správnu trakciu, aby sa pri dynamickom pohybe nehýbala po stole.





Technická špecifikácia
Parametre
Výška podložky pod myš3 mm
Šírka podložky pod myš300 mm
Dĺžka podložky pod myš250 mm
Výška myši38 mm
Šírka myši68 mm
Dĺžka myši125 mm
Výška klávesnice35 mm
Šírka klávesnice460 mm
Dĺžka klávesnice180 mm
RozloženieUS
Prvky súpravySlúchadlá, podložka pod myš, myš, klávesnica
FunkcieÚprava DPI
ProfilVysoká
Typ kĺzaniateflón
Pridané vlastnostiPlug&Play
FarbaČervená čierna
Počet multimediálnych kláves12
Počet tlačidiel6
Počet kľúčov104
Rozhodnutie500 - 6400 DPI
SenzorOptické
KomunikáciaDrôtové
OsvetlenieÁno
Kľúčový mechanizmusMembrána
Dĺžka kábla170 cm
KonektoryUSB Type-A, mini jack
Podporované operačné systémyWindows 10, Windows XP, Windows Vista, Windows 8, Windows 7, MAC, Linux
Multimediálne klávesyÁno


*Obrázky sú len ilustračné a skutočnosť sa môže líšiť.


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách