Genesis Krypton 700 Prismo RGB Myš, čierna

34,99 €
29,99 €
Cena bez DPH: 24,99 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 442903
Genesis

Genesis Krypton 700 Prismo RGB Myš, čierna [NMG-0905]



Spoznajte Krypton 700

Skúsení hráči vedia, že sú najdôležitejšie v profesionálnych herných myšiach sú základné funkcie, ktoré majú najväčší vplyv na priebeh hry. Dobrý snímač, rýchla odozva, optimálne uchopenie a presnosť, sú založené na efektívnej hre. Myš Krypton 700 v sebe skrýva okrem kvalitného snímača radu ďalších funkcií, ktoré z nej robia smrtiaci nástroj v rukách houževnatého hráča.

Kľúčové vlastnosti

  • KVALITNÍ SNÍMAČ
    Krypton 700 je vybavený jedným z najkvalitnejších optických senzorov PMW3310, ktorý plní požiadavky i tých najnáročnejších hráčov. Rozlíšenie v rozmedzí od 400 do 7200 dpi, ktoré možno meniť za chodu v 5 úrovniach, zrýchlenie 30G, alebo rýchlosť 130 IPS patrí medzi najdôležitejšie vlastnosti myši. Široká škála rozlíšenia s možnosťou individuálneho nastavenia v softwaru garantuje, že každý hráč si pre seba nájde optimálnu hodnotu. Navyše tento snímač je mimoriadne presný pri nižších hodnotách DPI.
  • HERNÍ SOFTWARE
    Součástí myši Krypton 700 je herný software s možnosťou nahrávania maker a profilov. Softvér tiež umožňuje naprogramovať veľké množstvo funkcií a prispôsobiť myš svojim bydliskom. Vďaka zabudovanej pamäti si myš dokážete zapamätať všetky nastavenia i v prípade pripojenia myši do iného počítača.
  • RGB PODSVÍCENÍ S EFEKTEM PRISMO
    Myš tiež ponúka podsvietenie RGB, kde si každý používateľ môže pomocou softvéru vybrať jednu z 16 miliónov farieb a odstínů pro každou z definovaných úrovní DPI. Ďalšie zaujímavé funkcie sú štýlové podsvietenie s efektom PRISMO - efekt meniaci sa duhy.
  • ODOLNÉ SPÍNAČE
    Každá profesionálna myš musí byť odolná na náročnejšie používanie, a preto model Krypton 700 obsahuje hlavné hlavné tlačidlá značiek OMRON so životnosťou 20 miliónov kliknutí, čo zaručuje odolnosť a spoľahlivosť.
  • ERGONOMICKÝ TVAR
    Optimálny tvar myši je na základe vysokej efektivity a komfortu počas dlhotrvajúceho hryzenia, preto Krypton 700 dostal ergonomický tvar prispôsobený pre praváky, ktorý je navyše pokrytý gumovým povrchom. Vďaka tomu myš ponúka pevné uchopenie a plnú kontrolu nad pohybom myši aj v tých najčastejších situáciách.





Technická špecifikácia
Parametre
Počet tlačítek:8
Počet programovatelných tlačítek:8
Snímač:Optický, PMW3310
Rozlišení:250 - 7200 DPI
Snímkování:1000 Hz
Odezva:1 ms
Maximální rychlost zpracování dat:6500 FPS
Maximální zrychlení:30G
Rychlost:130 ips
Konektor:USB 2.0
Délka kabelu:200 cm
Komunikace:Kabelová
Podporované operační systémy:Windows XP, Vista, 7, 8, 10, Mac, Linux
Další funkce:Plug & Play
Šířka:69 mm
Výška:38 mm
Délka:128 mm
Hmotnost:112 g
Software:Ano


*Obrázky sú len ilustračné a skutočnosť sa môže líšiť.


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách