Genesis Rhod 500 RGB Herná klávesnica US Layout

29,99 €
19,99 €
Cena bez DPH: 16,66 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 442721
Genesis

Genesis Rhod 500 RGB Herná klávesnica US Layout [NKG-1617]



Spoznajte Rhod 500 RGB

Vystužený a super odolný obal vyrobený z kvalitného hliníka robí z tejto klávesnice skutočného bojovníka. Nebojí sa chvíľkových zlyhaní a momentov zrútenia. Bude s vami, aj keď budete mať dosť. Vždy pripravený bojovať.



RGB PODSVIETENIE

V prírode znamenajú intenzívne farby nebezpečenstvo, s Rhod 500 RGB toto nebezpečenstvo čaká na vašich protivníkov. 7-zónové RGB podsvietenie je skvelá príležitosť ukázať svoj charakter, nenechajte sa ovládnuť. Dominovať!



ANTI-GHOSTING

Rhod 500 RGB vidí každý váš pohyb, všade vás sleduje a nesklame. Vďaka funkcii anti-ghosting sa už nemusíte obávať, že budete obmedzený na počet kláves, ktoré môžete stlačiť. Vyžmýkajte z toho každý posledný kúsok výkonu, vaším cieľom je vyhrať bojovníka!





POKROČILÝ SOFTVÉR

Prispôsobte si to. Rhod 500 RGB sa dodáva s pokročilým softvérom, pomocou ktorého môžete naprogramovať každý kláves a jednoducho prispôsobiť podsvietenie alebo multimediálne klávesy na priradenie funkcií. Upravte si ho tak, aby ste mali výhru vždy na dosah.



TECHNOLOGICKY DOKONALÁ

Rhod RGB 500 je vybavený tichým a odolným membránovým mechanizmom, ktorý sa vyznačuje nízkou ovládacou silou 55 g, dobou odozvy 8 ms a bodom aktivácie 2,5 mm. Funkcia uzamknutia klávesov Windows vám umožní hrať bez náhodného minimalizovania hry.





PROTIŠMYKOVÉ NOŽIČKY

Klávesnica, vybavená skladacími a protišmykovými gumenými nožičkami, zostane stabilná, nech sa deje čokoľvek. Vaše agresívne pohyby a jeho chladný pokoj... to musí fungovať!



VYMEŇTE TLAČÍTKA WASD

Pozornosť výrazne ovplyvňuje efektivitu v boji. Nie ste zvyknutí na šípky? Alebo možno klávesy WASD? Rhod 500 RGB vás nebude obmedzovať a umožní vám ich vzájomne zamieňať.





VSTAVANÁ PAMÄŤ

Skutočný vojak nezabúda na svoje ciele a Rhod 500 RGB tiež nezabudne na to, čo potrebujete. Vďaka vstavanej pamäti si zapamätá priradené makrá a budete ich môcť použiť kdekoľvek budete chcieť. Sústreďte sa na víťazstvo!





POHODLIE PRI POUŽÍVANÍ

Radi sedíte na gauči a hráte hry na televízore pripojenom k ??počítaču? Žiaden problém! Rhod 500 RGB sa dodáva s 1,8 m káblom, ktorý vám poskytne toľko miesta, koľko potrebujete.





Technická špecifikácia
Parametre
Vstavaná pamäťÁno
Technológia tlače klávesMaľovaná - laserom vyrezaná klávesnica s písmenami
FunkcieZámok na kláves Windows
Typ klávesnicePlná veľkosť
SoftvérÁno
Aktivačná sila55 g
Životnosť kľúčov10 mil.
Akčný bod2,5 mm
Doba odozvy8 ms
Farba podsvieteniaRGB
Počet režimov podsvietenia11
RozloženieUSA
ŠpecializovanýPre hráčov
Zahrnuté príslušenstvoUžívateľská príručka
Hmotnosť631 g
MateriálKov, ABS
FarbaStrieborná, Čierna
Počet multimediálnych kláves12
Počet kľúčov104
KomunikáciaDrôtové
OsvetlenieÁno
Kľúčový mechanizmusMembrána
Dĺžka kábla180 cm
KonektoryUSB typu A
ProfilVysoká
Podporované operačné systémyWindows XP, Windows Vista, Windows 8, Windows 7, Windows 11, Windows 10, Linux, Android
Multimediálne klávesyÁno
Výška36 mm
Šírka159 mm
Dĺžka466 mm



Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách