Genesis Thor 300 RGB Keyboard US Layout, Outemu Red

54,99 €
45,99 €
Cena bez DPH: 38,33 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 443080
Genesis

Genesis Thor 300 RGB Keyboard US Layout, Outemu Red [NKG-1595]



Spoznajte Thor 300 RGB

Thor 300 RGB rozšíri vaše možnosti vo virtuálnom hraní. Vysokokvalitné mechanické spínače pomáhajú dosiahnuť ten najlepší výkon. Vďaka funkcii správy káblov a skvelému dizajnu s RGB podsvietením získate klávesnicu, ktorá nielenže uvoľní váš potenciál, ale uspokojí aj tých najnáročnejších estétov.

*Obrázky sú len ilustratívne a skutočnosť sa môže lišiť.



OUTEMU RED mechanické spínače

Jadrom Thor 300 TKL RGB sú vysoko kvalitné prepínače Outemu Red, ktoré prinášajú ten najlepší zážitok v náročných hrách. Na aktiváciu klávesu potrebujete iba 45 gramov ovládacej sily a spolu so skvelou dobou odozvy 8 ms vám pomôže dosiahnuť lepší výkon v hrách. Klávesy majú mimoriadnu životnosť až 50 miliónov kliknutí, takže klávesnica vám bude slúžiť dlhé roky.



OHROMUJÚCI DESIGN

Thor 300 RGB zaujme pevným hliníkovým telom, ktoré dopĺňa fenomenálne RGB podsvietenie dostupné v 25 režimoch vrátane veľkolepého PRISMO efektu. Thor 300 RGB nám pripomína, že nemáme čo do činenia len so skvelými špecifikáciami, ale aj s príťažlivým dizajnom, ktorý vás osloví, povzbudí a motivuje, aby ste sa aj naďalej vyzývali a zlepšovali svoje zručnosti.





WINDOWS KEY LOCK

Počas intenzívnych hier záleží na každej sekunde a nemôžete si dovoliť robiť žiadne chyby. Uzamknite kláves Windows a eliminujte možnosť minimalizácie chyby v hre. S Thor 300 RGB zostanete v hre tak dlho, ako budete chcieť.



JEDNODUCHÝ ŽIVOT S MULTIMEDIÁLNYMI TLAČÍTKAMI

Vďaka špeciálnym multimediálnym klávesom zlepšuje Thor 300 RGB pohodlie každodenného používania. Intuitívne umiestnené multimediálne tlačidlá (od F1 po F12) robia klávesnicu pohodlnejšou a ovládanie médií oveľa jednoduchšie pri hraní hier. Máte jednoduchý prístup k obľúbeným aplikáciám, ako je kalkulačka alebo pošta. Môžete jednoducho ovládať multimédiá, čo vám umožní pohodlne zmeniť aktuálnu skladbu alebo upraviť hlasitosť počas hrania.





N-KEY ROLLOVER

Funkcia N-KEY Rollover zaisťuje, že sú rozpoznané všetky stlačenia klávesov bez ohľadu na to, koľko kláves je súčasne stlačených. Thor 300 RGB vás neobmedzuje a dáva vám možnosť spúšťať pokročilé kombá a rôzne kombinácie kláves podľa vášho želania.



vylepšený software

Thor 300 RGB spolu so špecializovaným softvérom tvorí veľkolepý set. S ním si budete môcť nielen nakalibrovať RGB podsvietenie podľa seba, ale aj nastavovať profily a makrá. Umožňuje vám prevziať plnú kontrolu nad hernou klávesnicou tak, ako sa vám páči.





ODOLNÉ KRYTKY

Thor 300 RGB bol starostlivo vyrobený v každom aspekte. Postarali sme sa o tie najmenšie detaily a vďaka použitiu Double Shot Keycaps sme vytvorili tlačidlá, ktoré sú odolné voči oderu a opotrebovaniu kláves. Môžete si byť istí, že klávesnica bude po rokoch používania čitateľná, jasná a esteticky príjemná.





GUMOVÉ PROTIŠMYKOVÉ PäTKY

S Thor 300 RGB získate istotu neochvejnej stability klávesnice na stole. Špeciálne protišmykové gumy zabraňujú náhodným pohybom, ktoré by vám mohli brániť v boji s protivníkmi. Užite si plnú kontrolu a maximálne pohodlie pri hraní vašich obľúbených hier.





Technická špecifikácia
Parametre
Technológia tlače klávesDvojité vstrekovanie
FunkcieZámok na kláves Windows
Typ klávesnicePlná veľkosť
Zahrnuté príslušenstvoUžívateľská príručka
Aktivačná sila55 g
Životnosť kľúčov50 miliónov
Akčný bod2 mm
Doba odozvy8 ms
Farba podsvieteniaRGB
Počet režimov podsvietenia25
RozloženieUS/SK
Typ prepínačaOutemu Red
Vzorkovacia frekvencia1 000 Hz
ŠpecializovanýPre hráčov
Hmotnosť1255 g
MateriálKov, ABS
Farbačierna
Počet multimediálnych kláves11
Počet kľúčov104
KomunikáciaDrôtové
OsvetlenieÁno
Kľúčový mechanizmusMechanický
Dĺžka kábla175 cm
KonektoryUSB typu A
ProfilVysoká
Podporované operačné systémyWindows XP, Windows Vista, Windows 8, Windows 7, Windows 11, Windows 10, Linux, Android
Multimediálne klávesy Áno
Výška36 mm
šírka136 mm
Dĺžka442 mm



Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách