Ghost of Tsushima (Director’s Cut) CZ + Death Stranding CZ (Director’s Cut) PS5

Cena s DPH
127,99 €
Cena bez DPH: 106,66 €
Nákupom získaš 10 bodov.
QUATRO - nákup na splátky
Kúpiť na splátky cez QUATRO
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky cez HOME CREDIT
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 436554
PlayStationCZ titulky

Ghost of Tsushima (Director’s Cut) CZ + Death Stranding CZ (Director’s Cut) [PS5]

Ghost of Tsushima (Director’s Cut) CZ

Vydajte sa za hranice vojnového poľa a zažite život vo feudálnom Japonsku, než kedykoľvek predtým. V tejto akčnej adventúre v otvorenom svete sa budete túlať širokou krajinou a rozsiahlym územím, stretávať prepracované postavy, objavovať starodávne pamiatky a odkrývať skrytú krásu Tsushimy.

Preskúmajte prepracované oblasti ukazujúcu rozmanitosť života na tomto rozsiahlom ostrove - od rozvlnených polí a tichých svätýň až po starobylé lesy, dediny a drsnú horskú krajinu. Hľadajte v tichých momentoch prírodnej harmónie a potešenia vo chvíľach, ktoré budete zdieľať s ľuďmi, ktorým cestou pomôžete.

Jin bol vychovaný a vycvičený spôsobmi samurajov. Keď Mongolovia ľahko porazili jednotky samurajov, Jinovi sa zrútil svet. Stojí pred najťažším rozhodnutím svojho života: ctiť si tradície a obyčaje svojej samurajskej výchovy a viesť boj, ktorý nemôže vyhrať, alebo sa odchýliť od svojej samurajskej cesty a ochrániť ostrov a jeho ľud akýmikoľvek dostupnými prostriedkami?

Vo svojej honbe za znovuzískaním Tsushimi musí Jin vyhľadať radu a podporu starých priateľov a nových nečakaných spojencov. Musí sa rozísť s tradíciou, stať sa novým typom bojovníka a za každú cenu ochrániť to, čo zostalo z jeho domova a ľudu.

Mongolský nepriatelia sú v boji aj so svojou výzbrojou nepredvídateľní a desiví. Získajte navrch tím, že si osvojíte Jinove schopnosti a naučíte sa novú taktiku na obranu ostrova a na ochranu ľudu Tsushimy.

So svojou katanou vyzvite vašich protivníkov v priamom boji z blízka v jedinečnom bojovom samurajskom zážitku, ktorý vás vtiahne do akcie. Majstrovsky si osvojte váš luk a so smrtiacou presnosťou eliminujte vzdialené nebezpečia. Zdokonaľte vašu stealth taktiku a prekvapivými útokmi dezorientujte a prepadnite nepripravených nepriateľov.

Prispôsobivá krajina a organický prístup k boju robí z Tsushimy dokonalé ihrisko, kde môžete kombinovať schopnosti, zbrane a taktiku, a nájsť pre váš hrací štýl perfektnú bojovú zmes. Prispôsobivosť a kreativita sa v prebiehajúcom Jinovom príbehu stanú vašimi najlepšími zbraňami.

Hra sa inšpiruje klasickými príbehmi o hrdinských samurajoch, ktorí obetovali všetko a postavili sa zdanlivo neprekonateľnej presile. V krásnej a boha zdobenej krajine sa stante legendou, Ghostom.

K predobjednávke Ghost of Tsushima (Director’s Cut) CZ dostanete aj darčeky v podobe Ghost of Tsushima digitálny mini soundtrack s 2 novými bonusovými skladbami a Ghost of Tsushima 11 artwork obrázkov.



Špecifické výhody PS5 verzie:
  • Dynamické 4K rozlíšenie s 60fps: vyskúšaj Ghost of Tsushima ako nikdy predtým s novým 4K rozlíšením a vylepšeným snímkovaním (nutnosť mať kompatibilný 4K TV alebo monitor).
  • Rýchle nahrávanie: využi takmer okamžité načítanie, ktoré umožňuje ultra rýchle SSD konzoly PlayStation®5
  • Japonská synchronizácia pier autentickejší zážitok ponúkne japonská synchronizácia pier u japonského dabingu, ktorá je možná vďaka PS5 schopnosti renderovať Cinematic filmčeky v reálnom čase.
  • Haptická odozva dokonale ovládajte svoj meč pomocou pohlcujúcej funkcie Haptic DualSense.
  • Adaptívne spúšte vylepši svojou presnosť pri streľbe z luku vďaka odporu adaptívnych spúšti DualSense ovládača.
  • 3D Audio zvýš svoje povedomie o nebezpečenstve okolo seba pomocou priestorového 3D ozvučenia pri použití stereo slúchadiel (analógová alebo USB).
  • Pokračuj v už začatej ceste ak vlastníš PS4 verziu hry Ghost of Tsushima, tak si jednoducho prenes svoje uložené pozície do PS5 verzie a pokračuj vo svojom dobrodružstve.

    Ghost of Tsushima (Director’s Cut) CZ obsahuje:
  • Plnú verziu hry.
  • Iki Island expansion.
  • Kooperatívny online režim Legends.
  • Digitálny mini artbook od Dark Horse.
  • Komentár režiséra.
  • One Technique Point.
  • Charm of Hachiman 's Favour.
  • Hero of Tsushima Skin Set.





    Death Stranding CZ (Director’s Cut)

    Cesta medzi životom a smrťou

    Ľudia si vytvorili "Steny" a prispôsobili sa žitiu v izolácii. Death Stranding je kompletne nový typ akčnej hry, kde cieľom hráča je prepojiť izolované mestá a roztrieštenú spoločnosť. Hra je vyrobená tak, že prvky, vrátane príbehu a gameplayu, sú zviazané spolu témou "Strandu" alebo spojenia. Ako Sam Porter Bridges, sa pokúsite spojiť rozdiely v spoločnosti tak, že vytvoríte nové väzby alebo "Strands" s ostatnými hráčmi po celom svete.

    Zajtrajšok je vo vašich rukách

    Po kolapse civilizácie, Sam Bridges musí cestovať naprieč spustošenou krajinou po ktorej lezú hrozby z druhého sveta, aby zachránil ľudstvo na pokraji vymretia. Od legendárneho tvorcu Hidea Kojimu prichádza nová, žáner definujúca skúsenosť pre systém PlayStation 5.

    Cesta na spojenie roztrieštenej spoločnosti

    S prízrakmi sužujúcimi krajinu, kde planéta je na pokraji masového vyhynutia, je na Samovi Bridgesovi aby putoval naprieč opustenou pustatinou a zachránil ľudstvo od blížiacej sa deštrukcie.

    Sam Bridges sa musí vzoprieť svetu úplne transformovanom vďaka Death Stranding - Director’s Cut. Nosiac odpojené zvyšky našej budúcnosti v jeho rukách, sa vydá na cestu spojenia roztriešteného sveta krok za krokom.

    Čo je záhada Death Strandingu - Director’s Cut? Čo objaví Sam na ceste pred sebou? Neobvyklý herný zážitok má tieto odpovede a ešte viac.

    V hlavných úlohách Norman Reedus, Mads Mikkelsen, Léa Seydoux, Lindsay Wagner a Guillermo del Toro, Death Stranding - Director’s Cut je unikátna a nezabudnuteľná hra.

    Špecifické výhody PS5 verzie:

  • S haptickou odozvou DualSense™ ovládača budeš schopný rozlišovať rôzne prostriedia a efekty počasia, ako napríklad vysoká tráva, vodné prúdy, silné vetry, dážď a sneh.
  • Adaptívne triggery DualSense™ ovládača umocnia zážitok z hrania Death Stranding pri akčných prestrelkách, pri prepravách zásielok alebo pri dvíhaní vecí.
  • Ponor sa do zvukových efektov Death Stranding s funkciou 3D Audio, ktorá ťa vtiahne do hry (nutnosťou sú kompatibilné slúchadlá).
  • Dostaň sa do hry rýchlejšie, než kedykoľvek predtým s ultra rýchlym SSD a takmer okamžitým načítaním vďaka konzole PlayStation®5.
  • 2 grafické režimy - Performance režim s upscaleovaným 4K a 60 fps alebo Fidelity režim s natívnym 4K a širokouhlou a HDR podporou, vďaka ktorej si môžete užiť úchvanú grafiku a dokonalé textúry. (Nutné mať 4K a HDR kompatibilný TV alebo monitor).





  • TITUL OBSAHUJE NASLEDOVNÉ JAZYKOVÉ LOKALIZÁCIE:
    CZ titulkyEN dabing

    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách