Ghostbusters: Spirits Unleashed Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Ghostbusters: Spirits Unleashed - PS5Ghostbusters: Spirits Unleashed - Xbox Series X|S
39,99 €
24,99 €
Cena bez DPH: 20,83 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 450272
NighthawkEN dabing

Ghostbusters: Spirits Unleashed [PS4]

Lov alebo strašenie! Voľba je len na vás v asymetrickej hre od IllFonic, Ghostbusters: Spirits Unleashed. Hrajte až so štyrmi priateľmi alebo sólo. Vzhľad a dojem vám prinesú pohlcujúci zážitok z vesmíru, ktorý umožní zahrať si svoje fantázie o bitke duchov. Či už ide o lov alebo strašenie, hra sa dá ľahko naučiť a je zábavné ju zvládnuť!

O hre

Hrajte za Krotiteľa duchov alebo za Duchov
Krotitelia duchov disponujú štyrmi protónovými balíčkami a pokúšajú chytiť Ducha strašiaceho na jedinečných miestach v bitkách pre viacerých hráčov (online alebo offline). Ako hráči postupujú, odomykajú nový dizajn a vylepšenia pre Krotiteľa duchov i Duchov. Vzhľad a dojem poskytne fanúšikom pohlcujúci zážitok a umožní im rozohrať svoje fantázie o lovení duchov.

Získajte protónové zbrane a upravujte svoje postavy
Ghostbusters: Spirits Unleashed má všetko ikonické vybavenie a vychytávky, od protónových zbraní po PKE metre a pasce na duchov, ktoré sú fanúšikom známe. Duchovia majú vo svojom arzenáli niekoľko schopností, ako je držanie predmetov, samozrejme chudnutie a ďalšie, vďaka ktorým je strašenie na všetkých rôznych miestach hračkou. Okrem toho mnohí spoznajú Požiarnu zbrojnicu a Rayovu okultnú knihu, ktoré fungujú ako centrum hry. Tu si hráči môžu vyberať misie, upravovať svoje postavy, trénovať odpaľovanie svojich protónových balíčkov a preskúmať všetko, čo sa môžu naučiť.

Hrajte pomocou cross-play s priateľmi
V skutočnej podobe k minulým titulom IllFonic je tento titul 4v1, kde hráči budú hrať buď ako súčasť tímu nových Krotiteľov duchov, alebo ako jedineční Duchovia. Užite si hru sólo alebo až so štyrmi hráčmi na všetkých platformách prostredníctvom cross-play. Zahŕňa online a offline režim pre jedného hráča dostupný vo forme hry s pomocou umelej inteligencie.

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách