Ghostrunner Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Ghostrunner - PS5Ghostrunner - NSW
39,99 €
30,99 €
Cena bez DPH: 25,83 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 434057
505EN dabing
 
Chceš ušetriť 6 € ? Tento produkt predávame aj ako bazár za 24,99 €

Ghostrunner [Xbox Series X|S]

Vitajte v budúcnosti! Pravdepodobne Vás to zabije.


Ghostrunner je hardcore FPP slasher, nabitý bleskurýchlou akciou a zasadený do pochmúrnej cyberpunkovej megaštruktúry. Vylezte na vežu Dharma Tower, posledný prístrešok ľudstva po katastrofe, ktorá zničila svet. Postupujte zdola nahor, postavte sa tyranskej Mare Keymaster a pomstite sa.

Ulice tohto mesta veží sú plné násilia. Mara Keymaster vládne železnou päsťou a so žiadnym ohľadom na ľudský život.

Keď ubúdajú zdroje a hrozí, že silní požerú slabých v chaose, prichádza Vaše posledné rozhodnutie. Máte posledný pokus o záchranu, skôr ako ľudstvo zanikne.

Ako najpokročilejší bojovník s čepeľami, aký bol kedy vytvorený, ste vždy v početnej nevýhode, no nikdy Vás neporazia. Sekajte svojich nepriateľov monomolekulárnou katanou, uhýbajte sa guľkám svojimi nadľudskými reflexmi a používajte rôzne špecializované techniky, aby ste zvíťazili.

Vďaka mechanike One-hit one-kill je boj veľmi rýchly a intenzívny. Využívajte svoju vynikajúcu mobilitu a nebojácne sa zapojte do nikdy nekončiaceho tanca so smrťou.

Ghostrunner ponúka jedinečný zážitok pre jedného hráča: rýchly a násilný boj a originálne prostredie, ktoré spája sci-fi s post-apokalyptickými témami. Rozpráva o svete, ktorý sa už skončil a o jeho obyvateľovch, ktorí bojujú o prežitie.




Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách