Streamovacie zariadenie Google Chromecast 3.0

Cena s DPH
44,90 €
Cena bez DPH: 37,42 €
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 390374
Google

Streamovacie zariadenie Google Chromecast 3.0 [GA00439-US]

Nový Google Chromecast 3. generácie. Od teraz môžete streamovať zábavu z vášho telefónu a iných zariadení priamo do televízora. Použite svoj telefón alebo iné kompatibliné zariadenie na prehrávanie televíznych relácií, filmov, hier a ďalších viac ako 800 plus kompatibilných aplikácií, vrátane YouTube, Netflix, YouTube TV, HBO NOW atď. S rýchlosťou hardvéru o 15% vyššou, nový Chromecast podporuje 1080p@60fps a asistenta Google Assistant. Chromecast sa pripája do portu HDMI televízora a pracuje s iPhonom, iPadom, telefónom a tabletom s Androidom, notebookom Mac, zariadeniami s Windows a Chromebookom. Počas streamovania vaše zariadenie príjma hovory a správy bez prerušenia obrazovky televízora. Môžete ovládať prehrávanie z ľubovoľnej časti domu, kde máte Wi-Fi signál a nepotrebujete k tomu zvlášť diaľkový ovládač.

Google Chromecast 3rd gen
Všetko spolu

Sledujte filmy, seriály, živé televízne vysielanie, YouTube a fotografie streamované na televízore zo všetkých zariadení vo vašej rodine.

Streamujte z telefónu do TV

Pripojte zariadenie Chromecast do portu HDMI vášho televízora a preneste svoju obľúbenú zábavu priamo z vášho telefónu jedným kliknutím. Sledujte seriály, počúvajte zoznamy skladieb a ďalšie. Počas streamovania môžete telefón stále používať, ako obvykle.

Pracuje so streamovacími aplikáciami, ktoré poznáte a milujete

Vychutnajte si televízne relácie, filmy, videá, pesničky, hry, športy a ďalšie z viac ako 2000 aplikácií ako Netflix, YouTube, YouTube TV a HBO NOW. Viac informácií nájdete na stránkach Google

Začnite streamovať len svojím hlasom

Stačí povedať, čo a pomocou ktorej aplikácie chcete pozerať a Chromecast v spolupráci s Google Home sa o to postará. ( Je potrebné vlastniť Google Home )

“Ok Google, play Stranger Things from Netflix on my living room TV.”

Nepotrebujete kupovať novú televíziu

Rozšírte svoju domácu zábavu bez toho, aby ste si kúpili novú televíziu. Je to tak cenovo dostupné, že môžete získať jeden pre každú televíziu v dome.

Vysokorýchlostné bezdrôtové pripojenie

Vstavaná Wi-Fi 802.11ac sa pripája k internetu cez bezdrôtovú domácu sieť.

Google Chromecast 3rd gen

Technická špecifikácia:


  • rozmer: 51,81 × 13,8 × 51,9 mm
  • hmotnosť: 40 g
  • dĺžka kábla: 1.52 m
  • rozlíšenie: max 1080p@60fps
  • Wi-Fi: Wi-Fi 802.11ac (2.4GHz/5GHz)
  • výkon: 5V,1A
  • porty: HDMI, Micro-USB
  • Podpora OS: Android, iOS, Mac, Windows
  • Adaptér: UK. Redukcia pre EU zástrčku nemusí byť súčasťou balenia.


VIDEO - UKÁŽKA



Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách