Gotham Knights (Collector’s Edition) Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Gotham Knights (Collector’s Edition) - Xbox Series X|S
299,99 €
99,99 €
Cena bez DPH: 83,33 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 446332
WarnerEN dabing

Gotham Knights (Collector’s Edition) [PS5]

Bonus pre všetky predobjednávky

Predobjednajte si hru Gotham Knights a získajte 233 Kustom Batcycle Skin.

Strhujúci príbeh v zberateľskej edícii

Gotham Knights ponúkne originálny príbeh zo sveta Batmana a DC Comics. Hráči dostanú k dispozícii dynamické a interaktívne mesto Gotham City plné zločincov. Základňou hrdinov bude Zvonica, odkiaľ sa nová éra hrdinov vydá riešiť záhady, ktoré spájajú najtemnejšie kapitoly v histórii mesta a musia poraziť notoricky známe záporáky v krásnych a epických konfrontáciách.
Otvorený svet môžete brázdiť ako jedna zo štyroch postáv, ktoré sa ujali ochrany nad mestom po smrti Batmana. Získajte teraz hru Gotham Knights v limitovanej zberateľskej edícii spolu s bonusovými predmetmi, ktoré Vám pomôžu ochrániť mesto!

O hre

  • Jeden zo štyroch
    Strážte temné zákutia piatich mestských štvrtí Gothamu, využite svoje schopnosti a zručnosti naplno a k presunu využite kultový Batcycle. Postupom sa všetky 4 postavy (Batgirl, Nightwing, Red Hood a Robin) rozvíjajú, zlepšujú sa im schopnosti a rozrastá arzenál zbraní a vybavenia. Pri prieskume a ochrane mesta narazíte na bohaté príbehy a známe záporáky zo sveta DC Comics, ako napríklad Mr. Freeze.
  • Bojovníčka a hackerka
    Batgirl, tiež známa ako Barbara Gordon, je odhodlaná bojovníčka a skúsená hackerka. Ako dcéra zosnulého gothamského komisára Jima Gordona pomáhala v minulosti Batmanovi ako Oracle. Teraz, po rokoch zotavenia a príprav, je pripravená vstúpiť do svojej novej role, ovládajúca svoje obušky a využívajúca svoj výcvik v kickboxe, capoeira a juu-jitsu.
  • Skúsený vodca
    Nightwing je Dick Grayson, prvý Robin, ktorý bol Batmanovým chránencom predtým, než sa stal hrdinom. Je to prirodzený vodca, najstarší a najmúdrejší člen Batmanovej rodiny. Majstrovstvo Nightwinga v akrobacii je doplnené odborným využitím jeho charakteristických Escrima Sticks, vďaka ktorým je schopný hravo sňať nepriateľov.
  • Temperamentný antihrdina
    Red Hood, predtým známy ako Jason Todd, je intenzívny a nestály antihrdina. Red Hood má problémy s udržaním svojho temperamentu pod kontrolou, ale nebude váhať vstúpiť do palebnej línie, keď je priateľ v ohrození. Jeho výcvik mu dal najvyššiu ľudskú silu a znalosti v mnohých bojových technikách so všetkými druhmi zbraní – tradičnými aj tými modernými.
  • Deduktívny génius
    Robin je Tim Drake, mladý zázrak a génius tímu, ktorý je majstrom deduktívneho uvažovania. Ako skutočný nasledovník v Batmanovom odkaze je motivovaný presvedčením, že Gotham City potrebuje ochranu, a dúfa, že bude typom personifikovaného hrdinu Batmana. Ako bojovník je vyzbrojený trojdielnou tyčou a je skúsený v rôznych stealth technikách. Robin má tiež skúsenosti v kombinovanej psychológii vojny a behaviorálnych vedách.

Collector's edition obsahuje:

  • Deluxe Edition verziu hry Gotham Knights - DLC obsah na stiahnutie - Visionary Pack (exkluzívne vybavenie, kozmetika, skiny postáv Beyond Suitstyle)
  • Bonusový obsah v hre (Promethium New Guard Transmogs)
  • Zberateľský odznak
  • 16-stránkovú knihu
  • Exkluzívnu mapu Gotham City
  • Sošku - dioráma 4 postáv

Produktové video Collectors Edition


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách