Gran Turismo 7 CZ Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Gran Turismo 7 CZ - PS5
Po dohraní odkúpime naspäť
69,99 €
54,99 €
Cena bez DPH: 45,83 €
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 434943
PlayStationCZ titulkyJe možné spraviť upgrade hry na PlayStation 5
 
Chceš ušetriť 11 € ? Tento produkt predávame aj ako bazár za 43,99 €

Gran Turismo 7 CZ [PS4]

Či už si závodný alebo príležitostný jazdec, zberateľ, tuner, dizajnér alebo fotograf – nájdi si svoju líniu vďaka ohromujúcej zbierke herných režimov vrátane obľúbenej kampane, arkády a autoškoly.

Po vrátení legendárneho režimu GT simulácie nakupuj, vylaďuj, pretekaj a predávaj autá v sólovej kampani, ktorá ťa odmení sprístupnením nových áut a výziev. A ak rád súperíš s ostatnými, zdokonaľ svoje schopnosti a pusti sa do súťaženia v režime Sport.

S viac ako 420 vozmi, ktoré sú od prvého dňa k dispozícii v Brand Central a u predajcu ojazdených vozidiel, zachytáva Gran Turismo 7 bezkonkurenčne detailne vzhľad a atmosféru klasických vozidiel aj najmodernejších superšportov. Každý automobil sa inak riadí a má jedinečné správanie pri jazde na viac ako 90 tratiach v dynamických poveternostných podmienkach, vrátane klasických tratí z histórie GT.

Hlavné prvky:

  • To najlepšie z Gran Turismo - Zoznám sa so všetkými možnosťami, ktoré ti skutočný jazdný simulátor ponúka vďaka novým nástrojom, ktoré ti pomôžu vylepšiť tvoje vodičské schopnosti.
  • Garáž snov - Zbieraj stovky vozidiel, venuj sa ich tuningu, upravuj ich, pretekaj s nimi a vytvor si svoju zbierku garáže snov.
  • Pripoj sa súťaž - Pripoj sa k medzinárodnej komunite jazdcov, a kým vyrazíš na trať a stretneš sa s ostatnými, zdieľaj závodné stratégie, tipy na ladenie, návrhy vzhľadov aj fotografie.


TITUL OBSAHUJE NASLEDOVNÉ JAZYKOVÉ LOKALIZÁCIE:
CZ titulkyEN dabing

0%
zákazníkov odporúča
Zobraziť recenzie
5 star
0 x
4 star
0 x
3 star
0 x
2 star
0 x
1 star
1 x
1,0 / 5
starstarstarstarstar
Hodnotil 1 zákazník
Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách