Greak: Memories of Azur Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Greak: Memories of Azur - PS5Greak: Memories of Azur - NSW
19,99 €
18,99 €
Cena bez DPH: 15,83 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 433749
TeamEN dabing

Greak: Memories of Azur [Xbox Series X|S]

Greak: Memories of Azur je bočná rolovacia hra pre jedného hráča s ručne kreslenými animáciami. Prevezmete úlohu troch súrodencov: Greak, Adara a Raydel, ktorí vás prevedú krajinami Azur. Striedajte medzi nimi kontrolu a využite ich jedinečné schopnosti na útek pred urlagskou inváziou.

Greak je meno hlavnej postavy a najmenšieho brata z troch. Patrí do magickej rasy zvanej Courines, ktorá je v súčasnej dobe pod útokom nepriateľskej invázie z frakcie zvanej Urlags. Táto bitka prebieha už dlho a Kurínci začínajú utekať zo svojich vlastných krajín. Cieľom Greak je znova sa stretnúť so svojim bratom (Raydel) a jeho sestrou (Adara) a potom uniknúť z krajín Azur stavbou vzducholode kúsok po kúsku. V priebehu hry nájdete každého súrodenca v rôznych scenároch, akonáhle to urobíte, pripoja sa k dobrodružstvu a pomôžu vám postupovať hrou.

  • Ručne kreslené umenie a animácie: Užite si podmanivú príbehovú líniu o rodine, domove a zväzku v ťažkých časoch a objavujte farebné a expresívne scenáre.
  • Špeciálne vyrobené hádanky: Vyriešte špeciálne navrhnuté hádanky a nájdite a pozbierajte chýbajúce kúsky vzducholode v prepojenom svete.
  • Unikátna hrateľnosť: Striedajte tri postavy a využite ich rôzne schopnosti na objavovanie čarovných krajín Azur.
  • Rýchly boj: Objavujte nové oblasti a bojujte proti širokému spektru nepriateľov, aby ste zachránili Courines pred inváziou Urlag.
  • Kinematografické klipy: Stretnite sa s krásnymi ručne kreslenými filmovými klipmi, ktoré budú sprevádzať kľúčové príbehové momenty a ponoria vás do sveta Azur.
  • Soundtrack živého orchestra: Vychutnajte si expresívne a atmosférické hudobné motívy špeciálne navrhnuté tak, aby ste zažili jedinečné dobrodružstvo.




  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách