GRIP: Combat Racing [Steam]

digitálna distribúcia
Cena s DPH
29,99 €
Cena bez DPH: 24,99 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 417010
WiredEN dabing
Hra vyžaduje pripojenie k sieti internet a aktiváciu v systéme Steam!

GRIP: Combat Racing [Steam] [PC digital]

Hra inšpirovaná hrami Rollcage z rokov 1999 a 2000, Grip je nová značka novej generácie. Návrat k hardcore bojovým závodom plným ťažkej artilérie v plnej rýchlosti, hra je intenzívnym zmyselným zážitkom.

Hra naplno využíva potenciál Unreal Engine 4, Grip vás vezme na divokú jazdu do nostalgickej minulosti a zároveň sa opiera o nadupanú sci-fi verziu budúcnosti.



  • Bláznivé rýchlosti až do 700 km/h, zatiaľ čo jazdíte na zemi, stenách, či strope. Všetko an čo dostanete pneumatiky vás udrží. Dizajn a fyzika vozidiel tiež umožňuje jazdiť ďalej aj po prevrátení sa.
  • Jazdite na rôznych planétach. Od nepriateľských zmrznutých svetov, po mimozemské mestá. Všetky trate budú rôzne a hlavne plné objektov, ktoré môžete zničiť a použiť proti nepriateľom. Každá trať ponúka niekoľko možných ciest, takže pre výhru musíte využiť všetky zmysly.
  • Vyberte si z rady ozbrojených vozidiel vyrobených spoločnosťami z celej galaxie. Každé vozdilo má iné prednosti, niektoré sú rýchle a agilné, iné sú zas obrovské a ťažké. Po výbere si môžete vozidlo ďalej prispôsobiť podľa vlastných predstáv.Na tratiach môžete nazbierať najbláznivejšiu škálu zbraní a posilnení. Tvorcovia hry majú v pléne naďalej vytvárať úchvatné a nevídané zbrane, takže im môžete zaslať vaše nápady a možno v hre uvidíte práve vaše zbrane.
  • Pri hre vás bude sprevádzať rada rôznych elektornických štýlov hudby.




  • Jedná sa o digitálnu verziu hry GRIP: Combat Racing, kód vám bude zaslaný SMS správou alebo e-mailom.


    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách