Grow: Song of the Evertree Nintendo SWITCH

39,99 €
30,99 €
Cena bez DPH: 25,83 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 438067
505EN dabing

Grow: Song of the Evertree [NSW]

Vypestujte svoje vlastné svety a hlboké prirodzené spojenie so všetkým, čo majú. Pozrite sa, ako vaše činy menia svet k lepšiemu, a priveďte Evertree späť k životu v tomto úchvatnom svete s prvkami životosprávy a dobrodružstva.

Príbeh

Ako šiel čas, svety Alárie postupne zanikali. Bujný Strom života, ktorého košatá koruna bola predtým domovom pre nespočet svetov, teraz pripomína skôr chradnúci pahýľ – memento zašlého lesku a slávy časov dávno minulých. Mnohí sa snažili priviesť ho späť k životu, avšak nikto neuspel. Ty si ale z iného cesta. Počuješ, ako si slnko pospevuje na oblohe. Počúvaš, ako dážď svojimi kvapkami jemne vyťukáva rytmus piesne života zemi na chrbát. Si posledný z alchymistov Srdca života. Vyvolených, ktorí po celé generácie majú jedinú úlohu – chrániť Strom života a starať sa o jeho blaho!

Svet plný možností

Objavuj unikátny svet prekypujúci životom... svojim vlastným tempom Nachádzaj jedinečné miesta, na ktorých sa to len tak hemží pitoresknou faunou a flórou. Všetko záleží len na tvojom skúmaní a hernej mechanike. Vyber si, čím chceš tráviť čas. Baví ťa zbierať kamienky a kvety? Rybárčiť a chytať chrobáky? Prebádávať jaskyne a riešiť hádanky? Alebo niečo iné? Záleží iba na tebe...

Vypestujte svoje vlastné svety!

Prenikni do tajov alchýmie a nauč sa vyrábať semienka života. Zasaď ich a vypestuj z nich jedinečné nové svety s unikátnymi charakteristikami. Rozmaznávaj ich, staraj sa o nich a dopriavaj im všetko, čo potrebujú. Za odmenu potom budeš môcť sledovať, ako sa svety menia a ako sa priamo pred tvojimi očami otvárajú nové obzory a príležitosti. Môžeš vytvárať bujné pastviny, šíre púšte, ľadové kráľovstvá alebo napríklad… ehm… asi všetci vieme, že alchýmia práve nepatrí medzi exaktné vedy, takže jej výsledky občas môžu byť prekvapivé.

Zoznám sa s novými ľuďmi a založte komunitu!

Stretávaj zaujímavé a jedinečné postavy, počúvaj ich príbehy a pomôž im zbaviť sa ich trápenia. Existuje celý rad spôsobov, ako im znova vniesť do života šťastie. Nájdi pre nich miesto, kde by mohli bývať, dopraj im vysnívanú prácu alebo im daruj rôzne doplnky a dekorácie.

Vybuduj mesto svojich snov

Grow ti ponúka pestrú škálu prekrásnych budov a stavieb, z ktorých môžeš postaviť mesto podľa svojich predstáv. Rozmiestňuj ich podľa ľubovôle a upravuj podľa svojho najlepšieho vkusu!

Podmanivý soundtrack

Podmanivý soundtrack od Kevina Penkina, autora hudobného sprievodu k sérii hier a anime príbehov.

Tajomno!

Ruiny, jaskyne, tajné oblasti... Postupuj až k srdcu Stromu života a cestou objavuj jeho dávno stratené vedenie.




Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách