Gunvolt Chronicles: Luminous Avenger iX (Limited Edition) Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Gunvolt Chronicles: Luminous Avenger iX (Limited Edition) - PS4
109,99 €
101,99 €
Cena bez DPH: 84,99 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 446589
IntiEN dabing

Gunvolt Chronicles: Luminous Avenger iX (Limited Edition) [NSW]

Pripravte sa na vrchol 2D akcie!

Zamknuté strely, skákanie po stene, vznášanie sa, lietanie. Použite každý nástroj, ktorý máte k dispozícii, na stúpanie cez úrovne a rozdrvte bossov, ktorí na vás čakajú. Získajte „EX zbrane“ od porazených bossov a rozšírte svoj arzenál zbraní!
Zažite vysokorýchlostnú, štýlovú akciu ako nikdy predtým. Inti Creates predstavuje to najlepšie z klasickej 2D akcie s "Luminous Avenger iX"!

O hre

  • Antihrdina Copen
    Luminous Avenger iX sa vracia k postave jedného hráča, tentoraz hlavnej sérii antihrdinu Copena. Jeho základná hrateľnosť je do značnej miery recyklovaná z jeho hrateľného debutu v Azure Striker Gunvolt 2, ktorý pozostáva z použitia jeho zosilňovačov na lietanie smerom k nepriateľom, aby ich označili, a následného rozpútania búrky navádzacích výstrelov. Napríklad Prevasion teraz spotrebuje dva bullity namiesto jedného, vďaka čomu je hra o niečo ťažšia. Zmenil sa aj systém hodnotenia, pričom nastavenia troch chvál pridávajú na konci etapy skôr bodový bonus, než by ovplyvnili násobiteľ skóre. Vyššie skóre vás tiež odmení farebnejšou a pôsobivejšou koncovou kartou.
  • Pomocníčka Lola
    Copena opäť sprevádza Lola, pomocníčka A.I, ktorá mu umožňuje používať EX zbrane na replikáciu Septimy akéhokoľvek adepta, ktorého porazí. Rovnako ako v minulých hrách, keď počet chvály dosiahne 1000, Lola prevezme svoj „režim Idol“ a prepíše scénickú hudbu vokálnou skladbou. Keď Copenove HP dosiahne nulu, môže ho oživiť „Anthem“, ktorá tiež spúšťa druhú formu pre Lolu známu ako „Awakened Mode“, ktorá sa objavuje aj počas špeciálnych pohybov. Ďalšiu verziu hymny, „Darkness Mode“, je možné spustiť aktiváciou EX Weapon „Darkness Trigger“, ktorá zosilní ostatné Copenove EX zbrane a poskytne mu neobmedzenú energiu, s ktorou ich môže použiť. Je to však za cenu vyčerpania Copenových HP vždy, keď nie je uzamknutý na nepriateľa, čo núti hráča neustále útočiť.
  • Detailnejší štýl hry
    Tentoraz má Copen iba jednu zručnosť: Twin Shredder, ktorý je funkčne identický so Shred Storm z predchádzajúcej hry a funguje ako útok na čistenie obrazovky, ktorý sa postupne dobíja. Je však oveľa dynamickejší a obsahuje niekoľko umeleckých diel. Odráža to celkovo odlišný štýl hry, ktorý je výrazne okázalejší a detailnejší, s prestrihovými scénami využívajúcimi zábery celého tela, výsledné karty sú tým prepracovanejšie, čím vyššie je vaše konečné skóre, a dokonca aj Lola povzbudzuje hráča v strede bitky, keď narastá combo streak.
  • Etapy hry
    Na rozdiel od predchádzajúcich hier sú fázy v iX prezentované v oveľa lineárnejšom vzore; namiesto všetkých siedmich etáp šéfov uvedených na začiatku sú v dvoch skupinách po troch oddelených prestávkou.
  • Špeciálne misie
    Po dokončení poslednej fázy sa odomknú „špeciálne misie“. Týchto šesť misií pozostáva z krátkych, ťažších verzií bossov s bossmi, ktorí boli prerobení tak, aby boli výrazne ťažší. Poraziť všetky bežné špeciálne misie odomkne "Boss Rush".
  • Versus misie
    „Versus Missions“ predstavené v iX sú fázy, ktoré jednoducho pozostávajú z jedného súboja s bossom. Ak chcete odomknúť misie VS, musíte získať všetky štyri kusy "X" na obrazovke s názvom. To môžete dosiahnuť dokončením hlavného príbehu, prejdením všetkých špeciálnych misií a zozbieraním všetkých emblémov.

Limited edition obsahuje:

  • Hra Gunvolt Chronicles: Luminous Avenger iX na PS4
  • Smaltovaný odznak Loly
  • Album so všetkými skladbami hry
  • 2-stranný plagát

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách