Halo 3 XBOX 360

Po dohraní odkúpime naspäť
29,99 €
9,99 €
Cena bez DPH: 8,33 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 4269
MicrosoftEN dabing

Halo 3 [XBOX 360]

Covenant ovláda Zem. Osud galaxie visí na vlásku a Master Chief je jediný, kto môže zachrániť ľudskú rasu. Celý epický príbeh oblúkom vedie do tejto chvíle. Master Chief, posledný svojho druhu, je bojovník zrodený pre boj, pre vojnu ... a je jedinou nádejou ľudstva.

Po úteku na kozmickej lodi Forerunnerov sa musí Master Chief, geneticky modifikovaný kyberneticky vylepšený Spartan supervojak vydať späť na Zem, aby raz a navždy zastavil Covenant a zachránil ľudstvo. So svojou AI spoločníčkou Cortanou sú Master Chief a jeho spojenci obkľúčení obrovskou presilou. Ale v stávke je príliš veľa, aby sa dalo robiť niečo iné, než sa im postaviť čelom.

V hre Halo 3, treťom pokračovaní tejto legendárnej epickej série, vojna vrcholí. Záplava naďalej naberá na počte a sile, armády Zeme sú rozptýlené a zdecimované a Covenant hrozí aktivovať Halo, čím dokáže účinne zničiť všetok život v galaxii. Úlohou Master Chiefa je zastaviť Covenant, zničiť blížiacu sa hrozbu Záplavy a nakoniec zachrániť ľudstvo.



  • Pomocou výkonu konzoly Xbox 360 zvyšuje Halo 3 latku herného zážitku s non-stop akciou, neuveriteľným príbehom, masívnymi bitkami a vizuálne ohromujúcimi svetmi.
  • Epická a presvedčivá výprava, akú ste doteraz ešte nevideli, interaktívna zábavy s novými zbraňami, postavami a výzvami. Zažite najväčšiu bitku Master Chiefa, v ktorej sa stane legendou.
  • Halo 3 nadväzuje na jedinečný sociálny multiplayer zážitok z hry Halo 2 a vylepšuje inovatívnu a rozvíjajúcu sa online hrateľnosť z Halo 2 na Xbox Live.
  • Vďaka plnému využitiu možností konzoly Xbox 360 je Halo 3 lepšia po všetkých stránkach, ktoré urobili sériu Halo tak skvelou a prináša veľké množstvo technických vylepšení.
  • S vizuálmi v úžasnej HD kvalite uvidíte známy svet Halo ako ste ho nikdy nevideli. S najmodernejším HDR osvetlením vyzerá každá scéna ako skutočná, od desivých chmár po oslnivé slnko. Navyše nové osvetlenie pridáva každej zbrani ďalšie detaily, každej postave viac textúr a každej bitke viac realizmu.
  • Bezpočet nepriateľov, z ktorých každý má svoju vlastnú výraznú osobnosť, stratégiu a bojový štýl, prináša lepšie súboje a pridáva na hodnote opätovnej hrateľnosti, ktoré vrcholia bojmi vo väčšom meradle, než kedykoľvek predtým.
  • Verný originálu podporuje aj Halo 3 hru až štvorice hráčov na rozdelenej obrazovke a umožňuje tak bojovať online prostredníctvom služby Xbox LIVE, alebo s kamarátmi priamo vo Vašej obývačke.
  • Bungie.net, kľúčová súčasť presláveného multiplayerového Halo 2 zážitku pokračuje v inováciách pri sledovaní Vášho pokroku, umiestnenia a štatistík v reálnom čase.
  • Skrčte sa keď Vám nad hlavou presviští raketa. Pripravte sa akciu keď sa zvuky nepriateľských Covenantov ozvú v diaľke. Každý zvuk v Halo 3 je plne pozičný, čím sa svet Halo dostáva na ešte vyššiu úroveň realizmu.


  • 0%
    zákazníkov odporúča
    Zobraziť recenzie
    5 star
    0 x
    4 star
    0 x
    3 star
    0 x
    2 star
    0 x
    1 star
    1 x
    1,0 / 5
    starstarstarstarstar
    Hodnotil 1 zákazník
    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách