Haylou GT1 2022 bezdrôtové slúchadlá TWS, čierna

29,99 €
24,99 €
Cena bez DPH: 20,83 €
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 446275
Haylou

Haylou GT1 2022 bezdrôtové slúchadlá TWS, čierna [8596311185953]

Vylepšený model populárnych GT1 disponujúci pokročilým potlačením hluku, najnovšou verziou Bluetooth 5.2 a latenciou iba 65ms je tu! Pre bezdrôtové slúchadlá Xiaomi Haylou GT1 jednoznačne platí, že ponúknu „veľa muziky za málo peňazí“.

Prečo kúpiť Haylou GT1 2022?

  • Tá najpokročilejšia verzia bezdrôtového prenosu
    Aj tak by sa dal nazvať Bluetooth vo verzii 5.2 ktorý prináša ešte kvalitnejší prenos zvuku ruka v ruke s prepracovanou extrémne nízkou spotrebou, pre maximálne dlhú výdrž ako telefónu, tak samotných slúchadiel a skvelou ochranou proti rušeniu z cudzích zdrojov.
  • Pripojenie k telefónu nikdy nebolo jednoduchšie
    Po vybratí slúchadiel z puzdra dôjde automaticky k ich vzájomnému prepojeniu ak bleskurýchlemu spojeniu cez Bluetooth v telefóne. Použiť ich môžete ako v stereo režime, kedy používate obe slúchadlá, ale aj samostatne, napríklad ako handsfree.
  • Zvuk ktorý prekvapí
    So vstavaným 7.2mm kompozitným Hi-Fi meničom v spojení s kodekom AAC pre HD kvalitu zvuku kdekoľvek. Basy, ktoré prekvapia, krásne čisté a zreteľné stredné tóny a čisté výšky. To všetko vám umožní vychutnať si vašu obľúbenú skladbu naplno kdekoľvek a hovorené slovo, bude krištáľovo čisté.
  • Odozva rýchlosti blesku
    S latenciou, alebo ak chcete oneskorením zvuku 65ms sú medzi špičkou na trhu. Použiť ich tak môžete nielen na obvyklé prehrávanie hudby, ale aj k PC alebo telefónu, na hranie hier.
  • Dizajnový kúsok, ktorý sa skvele používa
    V neposlednom rade je tu tvar slúchadiel, ktorý sedí perfektne, netlačí ani po dlhých hodinách. Silikónové nástavce troch veľkostí do uší perfektne padnú, odhluční okolité zvuky a vy si tak budete môcť užívať naplno obľúbenú hudbu.
  • Budúcnosť ovládaná dotykom
    Jednoduchým dotykom slúchadla prepnete skladbu vpred aj vzad, alebo prijmete a ukončíte telefónny hovor. Žiadne tlačidlá, stačí jemný dotyk a je hotovo. Slúchadlá je možné spojiť s telefónmi s operačným systémom Android alebo iOS, rovnako tak ich pripojíte k PC vybaveného Bluetooth alebo k domácej Hi-Fi zostave.
  • Nielen na počúvanie hudby
    So vstavaným mikrofónom a inteligentným potlačením hluku môžete pohodlne telefonovať. Zaistené máte, že druhú stranu budete počuť až nečakane čisto a zreteľne, ale aj druhá strana bude mať pocit, že spolu hovoríte ako by ste stáli vedľa seba.

Technická špecifikácia

Všeobecné
Bluetooth: v5.2
Bluetooth profily: HFP/HSP/A2DP/AVRCP
Dosah bluetooth: do 10m
Audio kodeky: SBC, AAC
Výdrž batérie: približne 20 hodín s nabíjacou stanicou
Kapacita batérie: 35 mAh každé slúchadlo
310 mAh nabíjacie púzdro
Nabíjanie: približne 2 hodiny pre nabíjacia stanicu
približne 1,5 hodiny pre slúchadláIPX
Dotykové ovládanie: áno

Obsah predajného balenia:

  • slúchadlá
  • nabíjacie púzdro
  • špunty do uší
  • nabíjací kábel
  • dokumentácia


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách