Herná klávesnica Logitech G413 SE

79,99 €
72,99 €
Cena bez DPH: 60,83 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 439326
Logitech

Herná klávesnica Logitech G413 SE [920-010437]

Hrajte a vyhrajte
Nový rok, nové vybavenie – Logitech G predstavuje mechanickú hernú klávesnicu G413. G413 SE je navrhnutá pre presnosť a výkon, ponúka herné mechanické spínače s extrémne odolnými PBT klávesnicami, ktoré sú odolné voči opotrebovaniu a spája sofistikovaný dizajn s technológiami na úrovni hier pre cenovo dostupnú hernú klávesnicu.

Vylepšite svoj herný zážitok


Klávesnica G413 poskytuje zážitok z mechanického prepínania na hernej úrovni. Je navrhnutá tak, aby pomohla serióznym hráčom podávať výkon na vyššej úrovni a posunúť sa ešte ďalej. Je vybavená dotykovými mechanickými spínačmi, PBT klávesmi, 6-klávesovým rolloverom s anti-ghostingovým výkonom, 12 funkčnými klávesami na ovládanie médií a spoľahlivú technológiu s USB káblom.

Dizajn


Dôkladne skonštruovaná klávesnica s robustným, no napriek tomu minimalistickým dizajnom s vyváženými funkciami sa stáva nevyhnutnosťou pre gamerov. G413 sa vyznačuje silným a odolným usporiadaním. Vrchný kryt z brúseného hliníka a horčíkovej zliatiny slúži ako chrbtica klávesnice. Biele LED posvietenie dizajn klávesnice správne zvýrazní a dodá mu jedinečnú iskru.





Vysokovýkonné klávesy


Hmatové mechanické klávesy poskytujú nekompromisný výkon a vyznačujú sa rozoznateľným ovládaním pre hráčov, ktorí uprednostňujú priamy feedback. Sú zhotovené z kvalitného materiálu, odolné voči teplu a opotrebovaniu s dlhodobou výdržou. Táto klávesnica je vďaka spínačom jednou z najodolnejších na trhu. Okrem toho boli klávessy navrhnuté tak, aby poskytovali spoľahlivé zadanie príkazu v porovnaní s inými nehernými mechanickými klávesnicami. Zároveň pridaná šesťklávesová rollover anti-hostingová funkcia zabezpečí možnosť stlačenia viacerých kláves súčasne a všetky príkazy zaregistrovať pre špeciálny herný ťah.

Klávesy FN


Dvanásť funkčných klávesov (FN) vám umožní ovládať hlasitosť, prehrávanie a pozastavenie, preskakovanie skladby, stlmenie zvuku, prepínanie osvetlenia, uzamknutie systému Windows atď.

Technická špecifikácia
Typ feedbacku: Discernable
Aktivačná dráha: 1,5 mm
Aktivačná sila: 50 g
Celková dráha zdvihu: 2,7 mm
Rozloženie kláves: US
Rozmery: 435 x 127 x 36,3 mm
Hmotnosť bez kábla: 780 g
Dĺžka kábla: 1,8 m


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách