Herná klávesnica Logitech G713 TKL Tactile (Aurora Collection), biela

169,99 €
149,99 €
Cena bez DPH: 124,99 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 448207
Logitech

Herná klávesnica Logitech G713 TKL Tactile (Aurora Collection), biela [920-010422]

Neváhajte sa zasnívať


G713 z kolekcie Aurora Collection je káblová, kompaktná klávesnica TKL navrhnutá pre pohodlie s priloženou opierkou dlaní, ktorá je mäkká ako obláčik. Plne vybavená éterickým RGB osvetlením a mechanickými spínačmi GX podľa vášho výberu. Klávesnica G713 prináša nízke vibrácie s vysokým výkonom. Buďte svoji a hrajte vo svojom štýle.


  • Nebeské pohodlie

    Káblová klávesnica G713 vás bude podporovať v hre. To je dôvod, prečo je jej súčasťou mäkučká opierka pre dlane, ktorá dotvára atmosféru sna ľahučkého ako oblak na vašej pracovnej, či hernej ploche. Ušetrite čas a svoj pracovný stôl s kompaktným, bezúdržbovým formátom. Uistite sa pomocou výškovo nastaviteľných nožičiek, že sú vaše prsty a zápästia uvoľnené a pripravené do akcie. Celodenné hranie? Žiadny problém.

  • V štýle LightSync

    LIGHTSYNC oživí vaše hranie vďaka mäkkému, éterickému osvetleniu po obvode a pod klávesami. Éterické podsvietenie LIGHTSYNC RGB zahŕňa nainštalované animácie Play Mood, charakteristické pre kolekciu Aurora Collection. Alebo si prispôsobte svoj vlastný vzhľad podsvietenia a animačné efekty pomocou 16,8 miliónov programovateľných RGB farieb prostredníctvom bezplatného softvéru G HUB.



  • Zapojte a hrajte

    Klávesnica G713 je vždy pripravená do hry, jednoducho a bez obáv, s káblovým pripojením USB-C. Priložený kábel USB-C na USB-A je možné odpojiť pre jednoduché čistenie a cestovanie. Užite si superrýchlu a vždy zapnutú klávesnicu.

  • Herná technika na dosah

    Hrajte s uspokojivým pocitom mechanických spínačov GX a plnými ovládacími prvkami médií na dosah ruky, aby ste mohli hrať čo najlepšie a rýchlo ovládať svoju hudbu, filmy a ďalšie. A nezabudnite si vybrať ten správny prepínač GX.

    Linear je tichý a má nízke trenie.
    Tactile poskytuje citeľnú spätnú väzbu a odozvu v podobe kliknutia.
    Clicky je obľúbená klasika hráčov s najväčšou spätnou väzbou.



  • Vylaďte svoju hru

    Vaša klávesnica je vašim navigátorom a G HUB vám dáva úplnú kontrolu nad vašim herným štýlom. Herný režim je tiež výhodný, pretože v ňom môžete počas hry vypnúť určité klávesy, aby ste neprerušovali žiadne herné dobrodružstvá. A je toho oveľa viac na prispôsobenie a programovanie. G713 je pripravené na použitie.

  • Synchronizujte si herný priestor

    Vytvorte si vysnený priestor s kolekciou Aurora. Zoznámte sa s vybavením, ktoré spolu ladí najlepšie a je navrhnuté zámerne pre pohodlie, štýl a herný výkon. Využite kompletné a bezproblémové nastavenie, ktoré zdieľa rovnakú estetiku v štýle ľahučkého sna – vrátane synchronizovaného RGB podsvietenia. Spárujte klávesnicu a opierku s hernou myškou či slúchadlami.


Technická špecifikácia
Typ klávesnice: TKL
Typ kláves: Tactile - hmatový
Počet kláves: 87
Krytky kláves: z dvojito vstrekovaného PBT
textúrované
odolné
Ovládacie prvky médií: vrátane rollera pre ovládanie hlasitosti
ovládanie jasu
Podsvietenie: RGB individuálne podsvietené mechanické spínače
Obvodové podsvietenie so 16 LED na spodu
Rozoženie kláves: US International (Qwerty)
Systémové požiadavky: Port USB
Windows 10 alebo novší
macOS 10.15alebo novší
iPadOS 13.4alebo novší
iOS 14 nebo novější
Rozmery: 370,6 x 157 x 37,2 mm
Dĺžka kábla: 1,8 m
Hmotnosť: 962,5 g

Obsah balenia:

  • Klávesnica
  • Napájací kábel USB-C na USB-A
  • Opierka zápästia
  • Dokumentácia

Produktové video


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách