Herná klávesnica Razer BlackWidow V3 Pro (Yellow Switch) US

269,99 €
259,99 €
Cena bez DPH: 216,66 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 416582
Razer

Herná klávesnica Razer BlackWidow V3 Pro (Yellow Switch) US [RZ03-03531700-R3M1]

Prvá a najikonickejšia mechanická herná klávesnica na svete predstavuje ďalší vývoj meniaci hru. Zadajte nové bezdrôtové meta s Razer BlackWidow V3 Pro - s 3 režimami pripojenia pre bezkonkurenčnú všestrannosť a uspokojivý herný zážitok pozostávajúci z najlepších prepínačov vo svojej triede a klávesov plnej výšky.

Táto bezdrôtová mechanická herná klávesnica je vybavená najmodernejšou bezdrôtovou technológiou pre hranie s nízkou latenciou a hyperreaktívne vstupy - čo umožňuje optimalizovaný dátový protokol, ultrarýchla rádiová frekvencia a plynulé prepínanie frekvencií v najhlučnejších prostrediach nasýtených dátami.

3 režimy pripojenia, Razer ™ HyperSpeed pre bezchybný bezdrôtový výkon pri hraní hier, alebo prepnite na Bluetooth a pripojte až 3 zariadenia - bezproblémové prepínanie medzi nimi iba jedným prepínačom. Obsahuje odpojiteľný kábel USB-C na nabíjanie počas používania.

Razer BlackWidow V3 Pro (Green Switch)  US


Jeho úplne jasný dizajn poskytuje jasnejšie RGB osvetlenie, aby zobrazil skutočnú brilantnosť toho, čo dokáže Razer Chroma ™ RGB - od prispôsobenia hlbokého osvetlenia po väčšie ponorenie, keď dynamicky reaguje s viac ako 150 integrovanými hrami. Personalizujte si túto hernú klávesnicu RGB s viac ako 16,8 miliónmi farieb a so sadou efektov, z ktorých si môžete vybrať. Užite si väčšie ponorenie s dynamickými svetelnými efektmi, ktoré sa vyskytujú pri hraní na viac ako 150 tituloch integrovaných do Chroma, ako sú Fortnite, Apex Legends, Warframe a ďalšie.

Technická špecifikácia:

  • Mechanické switche kláves Razer (yellow)
  • Životnosť 80 miliónov úderov.
  • Chroma podsvietenie s 16,8 miliónmi farieb.
  • Hybridné integrované úložisko - až 5 profilov
  • Vyhradené ovládacie prvky médií
  • Pripojenie: Drôtové / Bezdrôtové pripojenie 2,4 GHz / bluetooth
  • Rozloženie klávesov: US



  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách