Herná klávesnica Razer BlackWidow V3 Tenkeyless

129,99 €
109,99 €
Cena bez DPH: 91,66 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky cez HOME CREDIT
Kód produktu: 412394
Razer

Herná klávesnica Razer BlackWidow V3 Tenkeyless [RZ03-03490100-R3M1]

Stredný výkon v štíhlejšej podobe - vstúpte do Razer BlackWidow V3 Tenkeyless. Táto kompaktná herná klávesnica, ktorá pokračuje v ikonickom dedičstve, je vyzbrojená našimi svetovo preslávenými mechanickými spínačmi Razer ™ a je poháňaná Razer Chroma ™ RGB, aby poskytovala úroveň presnosti a prispôsobenia obľúbenú hráčmi na celom svete.

Na doplnenie svojich prepínačov s dlhou výdržou je horný rám na tejto tenkeyless mechanickej hernej klávesnici dostatočne tankový, aby vydržal dlhé hodiny intenzívneho, pravidelného používania a má čistý matný povrch.

Vychutnajte si úroveň spoľahlivosti zabezpečenú pre konkurenčné hranie, pretože prepínače na tejto tenkeyless mechanickej hernej klávesnici sú vybavené tak, aby zvládli roky a roky neustáleho hrania.

Bez numerického bloku rozloženia na celú veľkosť umožňuje jeho kompaktný dizajn jednoduchšie umiestnenie, aby bolo vaše nastavenie správne. Je ideálny pre hráčov, ktorí uprednostňujú minimalistický počítač.

Táto tenkeyless mechanická herná klávesnica je navrhnutá s drážkami, ktoré vám umožnia úhľadne zastrčiť kábel a vysunúť ho v ľubovoľnom smere, takže na pracovnej ploche nebudete mať neporiadok.

Technická špecifikácia:

  • Prepínače Razer™ Green Mechanical Switch
  • Osvetlenie Razer Chroma ™ s 16,8 miliónmi prispôsobiteľných farebných možností
  • Pripojenie drôtové
  • Kompaktné prevedenie bez numerickej časti
  • Plne programovateľné klávesy pre vlastné profily, klávesové skratky a makrá
  • Rozloženie kláves US


  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách