Herná klávesnica ROCCAT Vulcan Pro, Linear red switch, US rozloženie

239,99 €
114,99 €
Cena bez DPH: 95,83 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky cez HOME CREDIT
Kód produktu: 445519
Roccat

Herná klávesnica ROCCAT Vulcan Pro, Linear red switch, US rozloženie [ROC-12-536]

Nový dizajn a prevedenie

Ocenená herná klávesnica ROCCAT Vulcan je znovu predstavená v novom prevedení a posúva sa na ďalšiu úroveň zavedením optického spínača ROCCAT Titan Switch. Nový dizajn uvoľňuje miesto na stole a umožňuje hráčom hrať s rukami v prirodzenejšej polohe. Nový optický switch je zázrakom v oblasti optického inžinierstva, ktorý pracuje rýchlosťou svetla a ponúka super rýchlu odozvu. Kompaktná optická herná klávesnica taktiež ponúka AIMO osvetlenie s možnosťou vlastného programovania, ergonomický nízkoprofilový dizajn a ovládanie médií v štýle mixéra. Vďaka výstužnej hliníkovej doske sa Vulcan Pro môže pochváliť solídnou kvalitou konštrukcie a robustnou odolnosťou.





Kľúčové vlastnosti

  • Award-winning dizajn
    Vulkan Pro vzal hernú scénu útokom a získal široké uznanie kritiky za svoju funkčnú estetiku a pôsobivú kvalitu zostavenia, ktoré ju oddelili od ostatných herných klavesníc. Ocenená herná klávesnica ROCCAT Vulcan Pro je znovu predstavená v novom prevedení a posúva sa na ďalšiu úroveň, vďaka zavedeniu optického spínača ROCCAT Titan Switch.
  • Ergonomický dizajn
    Ergonomický nízkoprofilový dizajn vám umožní hrať v prirodzenejšej a pohodlnejšej pozícii. Spolu s magnetickou odnímateľnou opierkou na ruky je zaručený prvotriedny komfort. Pre lepšiu funkčnosť vám ponúkame ovládanie zvuku v štýle mixážneho pultu, všetko je na dosah ruky.
  • AIMO RGB osvetlenie
    ROCCAT AIMO predstavuje osvetľovací modul a ekosystém v jednom. Vyrába žiarivé osvetlenie displeja v 16,8 milióna farieb hneď po vybalení z krabice bez toho, aby bolo nutné vykonávať rozsiahlu konfiguráciu. Synchronizuje sa aj s ďalšími kompatibilnými produktmi AIMO pre najmodernejšie scenáre osvetlenia, ktoré plynú zo zariadenia do zariadenia.
  • Titanový optický snímač
    ROCCAT je prvá spoločnosť v hernom priemysle, ktorá vyvinula optický spínač s charakteristickým pocitom mechanických klávesov, ktoré hráči poznajú a milujú ich. Optický spínač ROCCAT Titan ponúka ovládanie rýchlostí svetla s neuveriteľnou presnosťou.
  • Nadštandardná odolnosť
    Klávesnica je vystužená hliníkovou vrstvou z leteckého materiálu, aby bola mimoriadne pevná a odolná. Tradičné mechanické spínače majú mnoho pohyblivých častí, ovládané fyzickým kontaktom. V priebehu času a pri agresívnych herných štýloch si opotrebenie môže vybrať svoju daň. Optický spínač Titan nemá prakticky žiadne pohyblivé časti. V skutočnosti je hlavnou pohyblivou časťou stlačení klávesy dole! To znamená, že prepínače sú oveľa lepšie umiestnené a sú testované na neuveriteľných 100 miliónov stlačení klávesov, dvojnásobok priemyselného štandardu!
  • ROCCAT Swarm Aplikácia pre ovládacie prvky
    Funkcie si je možné upraviť podľa vlastných potrieb. Slúži na to prepracovaná aplikácia ROCCAT Swarm, ktorá urobí z tejto periférie váš veľmi výkonný herný nástroj.







Technická špecifikácia
Klávesnica
Využitie: Hranie
Multimédiá
Typ spínača: Optický spínač ROCCAT Linear Red
Životnosť: 100 miliónov cyklov stlačení kláves
Pamäť nastavenia: Integrovaná
Procesor: 32bitový procesor založený na ARM Cortex-M0
Polling rate: 1000 Hz
Osvetlenie AIMO: podsvietenie RGB a svetelné efekty LED
Rozloženie klávesnice: US

Produktové video


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách