Herná myš Razer Viper V2 Pro, čierna

poštovné zadarmo bez ohľadu na zvolený spôsob dodania...
163,99 €
159,99 €
Cena bez DPH: 133,33 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky cez HOME CREDIT
Kód produktu: 446015
Razer

Herná myš Razer Viper V2 Pro, čierna [RZ01-04390100-R3G1]

Pre profesionálov

Esports má nového vrcholového predátora. Ako nástupca oceneného Razer Viper Ultimate je naša najnovšia evolúcia o viac ako 20 % ľahšia a vybavená všestrannými vylepšeniami pre vyšší výkon. S jednou z najľahších bezdrôtových herných myší všetkých čias vás už nič nebude brzdiť.

Najpresnejší optický senzor na svete Razer Focus Pro 30k

V spolupráci so spoločnosťou Pixart, lídrom v oblasti riešení inteligentných snímačov, vám s hrdosťou predstavujeme najpresnejší optický snímač na svete.

  • Asymetrické vypnutie - Povoľte asymetrické odrezanie, aby ste individuálne nastavili vzdialenosť vzletu a pristátia, ktorá je prispôsobená vášmu štýlu hry – s 26 podrobnými úrovňami nastavenia výšky v porovnaní s iba 3 v predchádzajúcej verzii.
  • Smart Tracking - Vďaka funkcii Smart Tracking je optický senzor Razer Focus Pro schopný udržiavať konzistentnú vzdialenosť zdvihnutia bez ohľadu na to, na akom povrchu sa používa, čo umožňuje väčšiu kontrolu a presnosť.
  • Synchronizácia pohybu - Vďaka synchronizácii pohybu synchronizuje optický snímač Razer™ Focus Pro svoje signály s presnými intervalmi, v ktorých váš počítač získava informácie, čím zaisťuje, že získate najaktuálnejšie aktualizácie polohy myši pre konzistentnejšie sledovanie.




Kľúčové vlastnosti

  • Ovládanie DPI na myši
    Vďaka možnosti prepínania medzi 5 stupňami DPI bez potreby softvéru budete vždy pripravení súťažiť kdekoľvek s touto vysoko prenosnou, ultraľahkou myšou pre e-športy.
  • Vstavaná pamäť
    Myš ukladá a používa svoj naposledy použitý profil Razer Synapse vrátane všetkých kalibrovaných nastavení, ako napríklad: DPI, Polling rate, Vzťahová vzdialenosť...
  • Hypershift Razer
    Efektívne zdvojnásobte svoje vstupy stlačením tlačidla, pretože na myši aktivujete dodatočnú sadu vlastných klávesníc a DPI.
  • Hyperspeed Wireless
    Hrajte v rýchlom pruhu s Razer HyperSpeed Wireless, 3x rýchlejším ako ktorákoľvek iná bezdrôtová herná technológia podľa testov TUV SUD PSB – celosvetovo uznávaného certifikačného inštitútu.
  • Životnosť batérie až 80 hodín
    Výkon vďaka šialenému množstvu hier s dobíjateľným dizajnom typu C.

Optické spínače Razer Gen-3

Keď môže byť rozdiel medzi víťazstvom a porážkou zlomok sekundy, rýchlosť, spoľahlivosť a odolnosť spínačov Razer Optical Mouse Switches budú vždy spájať. S ohromujúcou dobou odozvy 0,2 ms, nulovými problémami s dvojitým kliknutím a výrazne vylepšenou životnosťou 90 miliónov kliknutí neustále zvyšujeme latku tým, že vyrábame najlepšie prepínače myši v odbore – výsledok troch generácií vývoja a testovania prepínačov. a overovanie.





Technická špecifikácia
Parametre
Orientácia:Symetrické, pre pravákov
Pripojenie:Razer Hyperspeed Wireless
Razer Speedflex kábel USB Type-C
Počet programovateľných tlačítok:5
Podsvietenie:Bez podsvietenia
Životnosť batérie:Až 80 hodín
Senzor
Typ:optický
Maximálna senzitivita:30000 DPI
Maximálna rýchlosť:750 IPS
Maximálne zrýchlenie:70 G
Switche
Typ:Optical Mouse Switches Gen-3
Životnosť:90 000 000 kliknutí
Dimenzie
Hmotnosť:58 g
Rozmery:126,7 x 57,6 x 37,8 mm
Kompatibilita
Kompatibilita s dokmi:nie

Produktové video


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách