Herná myš ROCCAT Kone XP 3D Lighting, čierna

99,99 €
87,99 €
Cena bez DPH: 73,33 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 445526
Roccat

Herná myš ROCCAT Kone XP 3D Lighting, čierna [ROC-11-420-02]

Spoznajte Kone XP

ROCCAT Kone XP 3D Lighting Gaming Mouse využíva vycibrenú ergonómiu ikonického tvaru Kone. Priesvitný dizajn škrupiny ROCCAT dokonale chráni, ale umožňuje skvelé AIMO RGB osvetlenie s 16,8 miliónmi farieb. 19 LED diód a 8 svetlovodov vytvára bezprecedentný a pohlcujúci svetelný zážitok. Kone XP sa môže pochváliť 15 tlačidlami a vďaka technológii ROCCAT Easy-Shift[+] existuje 29 možných funkcií tlačidiel. Ideálne aj pre náročných hráčov. Kryštál 4D Wheel nielen pridáva na počte vstupov, ale taktiež umocňuje zážitok a krásne rozptyľuje RGB osvetlenie.

Kľúčové vlastnosti

  • DOKONALÁ ERGONÓMIA A EŠTE VIAC TLAČIDIEL
    Ergonomický tvar modelu Kone bol vždy zbožňovaný hráčmi po celom svete av modeli Kone XP bol dotiahnutý k dokonalosti. Kone XP ponúka bezkonkurenčnú ergonómiu a je radosť ho používať pre takmer akúkoľvek veľkosť ruky alebo štýl úchopu. Kone XP sa môže pochváliť 15 tlačidlami a vďaka technológii ROCCAT Easy-Shift[+] existuje 29 možných funkcií tlačidiel. Ideálne aj pre náročných hráčov.
  • 3D RGB OSVETLENIE
    Priesvitný dizajn škrupiny ROCCAT dokonale chráni, ale umožňuje skvelé AIMO RGB osvetlenie s 16,8 miliónmi farieb. 19 LED diód a 8 svetlovodov vytvára bezprecedentný a pohlcujúci svetelný zážitok.
  • KRYSTAL 4D WHEEL
    Kone XP ponúka 4D koliesko, ktoré umožnuje ľavé, pravé a vertikálne kliknutie spolu s tradičnou funkciou posúvania, to všetko s naším typickým hmatovým dojmom pri klikaní.
  • TITANOVÝ OPTICKÝ SPÍNAČ
    Poskytuje hmatové a pohotové kliknutie a ovládanie s nebývalou rýchlosťou a presnosťou. Je to rýchlejšie ako akýkoľvek mechanický prepínač a má dvojnásobnú odolnosť, čo vám dáva konkurenčnú výhodu pri hre.
  • KÁBEL PHANTOMFLEX
    Takmer bezdrôtový zážitok vám ponúkne kábel PhantomFlex, ktorý je tak poddajný a ľahký, že počas používania nebudete vedieť, že tam je.
  • TEPELNE OŠETRENÉ PTFE KLZÁKY
    Tepelne ošetrené PTFE Klzáky sú hernou novinkou, konkurencia používa neošetrené PTFE klzáky, naše sú o krok vyššie. Takže získate neuveriteľný sklz a plynulé pohyby myši hneď po vybalení z krabice.

AIMO LIGHTING ENGINE

ROCCAT AIMO predstavuje osvetľovací modul a ekosystém v jednom. Vyrába žiarivé osvetlenie displeja v 16,8 milióna farieb hneď po vybalení z krabice bez toho, aby bolo nutné vykonávať rozsiahlu konfiguráciu. Ekosystém osvetlenia AIMO posúva vaše nastavenia na inú úroveň pridaním organického svetla. Synergizuje s ďalšími zariadeniami kompatibilnými s AIMO ( klávesnica, myši, podložky pod myš, ... ) a vytvára živú, najmodernejšiu estetiku bez nutnosti rozsiahlej konfigurácie. S AIMO osvetlením budete vyzerať ešte lepšie.





Technická špecifikácia
Senzor
Typ: Optický senzor ROCCAT Owl-Eye
Rozlíšenie: 19 000 DPI (založený na PAW3370)
Rozsah DPI nastavenia: 50 - 19 000
Zrýchlenie: 50 g
Nastevenie vzdialenosti zdvihu: Áno
Tlačidlá
Switche: ROCCAT Titan Switch Optical
Životnosť switchov: 100 miliónov kliknutí
Vstavaná pamäť: Áno
Počet tlačidiel: 15
Počet programovateľných tlačidiel: 29
Počet palcových tlačidiel: 5
Rozmery
Šírka rukoväte: 59 mm
Dĺžka kábla: 1,8 m
Výška: 126 mm
Šírka: 40 mm
Dĺžka: 76 mm
Hmotnosť: 104 g

Produktové video


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách