Herná myš SteelSeries Aerox 3 Wireless, black

119,99 €
79,99 €
Cena bez DPH: 66,66 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 432709
SteelSeries

Herná myš SteelSeries Aerox 3 Wireless, black [62604]

Bleskurýchla

Aerox 3 je optimalizovaná tak, aby ste dosiahli čo najrýchejší pohyb prstom pri hraní, takže pritlačíte na konkurenciu. V situácii, v ktorej ide o milisekundy záleží na Vašej rýchlosti.

Ultraľahká, 66g

Jedinečne perforované vonkajšie púzdro a zoštíhlená elektronika sú precízne navrhnuté tak, aby boli neuveriteľne ľahké s novou úrovňou odolnosti.

Výdrž batérie až 200 hodín

Bezdrôtová batéria v Aerox 3, navrhnutá špeciálne pre optimalizovanú spotrebu energie, poskytuje až 200 hodín nepretržitého používania bez toho, aby to nejako ovplyvnilo výkon alebo hmotnosť. 15 minút rýchleho nabíjania poskytne viac než 40 hodín hrania.

Bezdrôtové pripojenie Quantum 2.0

Úplne nová technológia Quantum 2.0 prenáša bezdrôtové dáta neskutočnými rýchlosťami, stabilnejším, spoľahlivejším a energeticky efektívnejším spôsobom ako kedykoľvek predtým. Údaje sú prenášané s ultra nízkou latenciou 2.4 GHz wireless, takže Vaše strely a pohyby sú rýchle a plynulé, skoro ani neuveríte, že ste bez kábla. Zobrať si so sebou myš na cesty je také ľahké ako nikdy predtým. Nie je potrebný žiadny hardvérový kľúč. Jednoducho sa pripojíte k notebookom a iným zariadeniam cez Bluetooth.

TrueMove snímač vzduchu

Snímač vyvinutý popredným svetovým výrobcom snímačov, bol navrhnutý špeciálne pre presné bezdrôtové sledovanie, takže môžete napríklad mieriť s predtým nemožnou úrovňou presnosti.

Ochrana AquaBarrier™

Aerox 3 je navrhnutá tak, aby chránila vnútorné obvody pred prakticky všetkými typmi poškodenia. Je vôbec prvou myšou, ktorá získala hodnotenie IP54 a poskytuje vodeodolnosť a ochranu pred prachom, špinou, olejom, chlpmi a ďalšími.

aerox_3_wireless


Tlačidlá Golden Micro IP54 novej generácie

Vylepšené tlačidlá sú odolné voči prachu a vode a vydržia 80 miliónov kliknutí (3-násobok odolnosti oproti iným herným myšiam). Poskytujú bezchybné kliknutia aj za tých najnáročnejších podmienok, zabraňujú dvojklikom a umožňujú Vám napríklad streľbu na úplne inej úrovni.

Kábel Super Mesh USB-C

Flexibilný ľahký sieťový kábel USB-C umožnuje jednoduché nabíjanie aj počas hrania.

Tvar preverený bitkou

Každý komponent bol interne aj externe starostlivo vyrobený tak, aby maximalizoval životnosť myši a pohodlie pri používaní.

Odporúčané štýly uchopenia

Tvar Aerox 3 pre pravákov je navrhnutý pre najvyššie požiadavky hráča na ľahkú presnosť a pohodlie pomocou štýlov uchopenia nechtami alebo končekmi prstov.

uchyt_aerox3


Technické parametre
  • Senzor: SteelSeries TrueMove Air
  • Typ snímača: Optický
  • CPI: 100 - 18.000 v prírastkoch po 100 CPI
  • IPS: 400, na povrchoch SteelSeries QcK
  • Zrýchlenie: 40G
  • Miera dopytovania: 1000 Hz / 1 ms
  • Hardvérová akcelerácia: Žiadna (nulová hardvérová akcelerácia)




  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách