Herná myš SteelSeries Prime Mini

69,99 €
39,99 €
Cena bez DPH: 33,33 €
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 439366
SteelSeries

Herná myš SteelSeries Prime Mini [62421]

Každý detail hernej myši Prime, ktorý bol vyvinutý spolu s poprednými svetovými hráčmi v oblasti e-športu, bol starostlivo navrhnutý s jediným cieľom: víťazstvo.

O produkte

  • Ďalšie prvenstvo - optické magnetické tlačidlá
    Zatiaľ čo každý druhý prepínač na planéte sa časom nevyhnutne spomaľuje a "zlenivie", prepínač Prestige Optical Magnetic od Prime zostáva svieži na 100 miliónov kliknutí, čo z neho robí najspoľahlivejší prepínač na svete.
  • Rozdiel na prvé počutie
    Kombinácia optického snímača, nadrozmernej pružiny a magnetického spojenia zaručuje nulové oneskorenie, odskok a životnosť kliknutí.
  • Menšia, ľahšia s plým výkonnom
    Prime Mini bola starostlivo navrhnutá tak, aby bola o 9 % ľahšia a mala menší profil, pričom si zachovala charakteristický ergonomický tvar Prime a špičkovú technológiu, vďaka ktorej sú myši Prime pripravené na e-športy.
  • Všetko pre víťazstvo
    Všetky aspekty hernej myši Prime vyvinuté v spolupráci s viac ako 100 poprednými svetovými hráčmi v oblasti e-športu boli starostlivo navrhnuté s jediným cieľom: víťazstvo.
  • Herný senzor TrueMove Air
    Navrhnutý v spolupráci s PixArt, svetovo uznávaným priekopníkom v inováciách a technológiách senzorov. Je neuveriteľne presný – až 3× presnejší ako konkurenčné spínače. Má funkciu sledovania náklonu. Bude s vami držať krok bez ohľadu na to, ako rýchlo budete pohybovať myšou. Poskytne vám spoľahlivosť a maximálny výkon bez ohľadu na to, na akej podložke hráte.
  • Prospôsobenie On-Board
    Pre profesionálnych hráčov je nastavenie vlastností myši za chodu nevyhnutnosťou. Preto je nastavenie tejto myši také jednoduché. Vyberte si zo 4 rýchlostí snímania a až 5 prednastavených (alebo vlastných) hodnôt CPI – rýchlo a jednoducho priamo na myši. Môžete sa tak rýchlo prispôsobiť hre, ktorú hráte.
  • Materiály
    Nový, ľahko čistiteľný textúrovaný matný vrchný plášť umožňuje spoľahlivý nekĺzavý úchop pre dlhé a intenzívne hranie. Nožičky myšy z čistého PTFE poskytujú lepšiu kontolu a plynulosť pre hodvábne hladké a ľahké pohyby myši. Sú navrhnuté tak, aby pokryli kľúčové body kontaktu a tlaku počas intenzívneho hrania pre maximálny výkon.
  • Kábel Super Mesh USB-C
    Rýchle ťahy a rýchle pohyby sú nevyhnutné na to, aby ste v hre dosiahli čo najlepší výkon. Úplne nový, mäkký mikrovláknový super mesh kábel vytvára menší odpor a ľahší pocit, takže je jednoduchšie trafiť ten rozhodujúci úder. Navyše je tento kábel odnímateľný, aby ste si mohli zahrať ďalšie kolo turnaja aj počas vašich ciest..
steelseries-prime-mini


Technická špecifikácia
Senzor: SteelSeries TrueMove Air
Typ senzora: optický
CPI: 100–18,000
IPS: 450 na povrchoch SteelSeries QcK
Akcelerácia: 50 g
Pripojenie: USB-A
Typ spínačov: Prestige OM, optické magnetické tlačidlá
Životnosť spínačov: 100 miliónov stlačení
Tvar: ergonomický, pre pravákov
Štýl úchopu: Claw, Fingertip alebo Palm
Počet tlačidiel: 5
Kompatibilita: Windows, Mac, Xbox a Linux. Vyžaduje sa port USB.
Softvér: SteelSeries Engine 3.15.1+, pre Windows (7 alebo novší) a Mac OSX (10.12 alebo novší)
Materiál: ABS
Dĺžka kábla: 2 m
Hmotnosť: 61 g
Rozmery: 12 x 6,6 x 4,1 cm

Obsah predajného balenia

  • Herná myš Prime Mini
  • Super Mesh kábel Micro-USB/ USB-A
  • Dokumentácia

Produktové video




Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách