Herná myš SteelSeries Rival 3

39,99 €
27,99 €
Cena bez DPH: 23,33 €
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 410782
SteelSeries

Herná myš SteelSeries Rival 3 [62513]

Herná myš, ktorá nadchne všetkých hráčov. Je vybavená optickým snímačom pohybu SteelSeries TrueMove Core. Spínače dosahujú veľmi dlhej životnosti až 60 miliónov kliknutí.

Periféria je vybavená nádherným RGB podsvietením s 3 zónami, ktoré si môžete nastaviť podľa vašich preferencií. Myš má ľahkú a komfortnú ergonomickú konštrukciu, ktorá vás udrží dlhú dobu v hre.

Moderná konštrukcia a vysoko výkonný polymér odolajú intenzívnemu namáhaniu a opotrebeniu v ľahkom vyhotovení s hmotnosťou 77 gramov, vďaka čomu znižujú namáhanie svalov na rukách.

Okrem rozdeleného spúšťacieho tlačidla ľavá / pravá, predlžuje dobu životnosti dvojpružinový mechanizmus, ktorý zaisťuje neustále komfortný pocit od prvého kliknutia do posledného.

Vytvorený firmami PixArt a SteelSeries pre presný výkon s trackovaním 1: 1, takže pohyby myši sú dokonale reprodukované na obrazovke.

Či už držíte myš celou plochou prstov alebo iba ich končekmi, budete mať vždy ten správou pocit a mobilitu, ktorú si prajete pre dlhé a intenzívne herné seansy.

Či už držíte myš celou plochou prstov alebo iba ich končekmi, budete mať vždy ten správou pocit a mobilitu, ktorú si prajete pre dlhé a intenzívne herné seansy.

Novo koncipované osvetlenie poskytuje 3 zóny s 16,8 milióna krásne sviežich farieb, ktoré možno synchronizovať s inými výrobkami SteelSeries a reagovať na rôzne akcie alebo herné udalosti.

Integrovaná pamäť vám umožňuje ukladať rýchlosť komunikácie počítača s myšou, nastavenia tlačidiel a až 5 DPI priamo na myši pre akúkoľvek hru, ktorú hráte.

Základné vlastnosti:

  • Snímač: optický
  • Model snímača: SteelSeries TrueMove Core
  • Prevedenie: Drôtové
  • Pripojenie: USB
  • Dĺžka kábla: 1,8m
  • Rozmery a hmotnosť: 120,6 x 67 x 37,9mm, 77g


  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách