Herná podložka Next Level Racing HF8 Haptic Feedback Gaming Pad

299,99 €
224,99 €
Cena bez DPH: 187,49 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 457866

Herná podložka Next Level Racing HF8 Haptic Feedback Gaming Pad [NLR-G001]

Pohodlne sa usaďte

Next Level Racing Haptic Feedback Gaming Pad – herná podložka navrhnutá pre sim pretekanie, leteckú simuláciu a hranie strieľačiek.

Predstavujeme Next Level Racing HF8-Haptic Feedback Gaming Pad. Zažite pohlcujúci zážitok s ôsmimi strategicky umiestnenými vibračnými zónami, ktoré sú výkonné a lokalizované pre presnosť. Podložka Next Level Racing HF8 je optimalizovaná pre rôzne simulačné hry pre jedinečný herný zážitok. Vnímajte zvuk svojim telom ako nikdy predtým! Osem lokalizovaných motorov Next Level Racing HF8 bolo navrhnutých a umiestnených tak, aby vyhovovalo všetkým žánrom simulácie. Prispôsobený design HF8 Gaming Pad, ktorý vyhovuje širokému spektru používateľov, umožňuje bezproblémové umiestnenie na závodné sedadlo alebo herné kreslo pre osem jedinečných bodov spätnej väzby, ktoré budete cítiť pohodlne po celom tele. Popruh pre pevné uchytenie s pridanými ľahko nastaviteľnými popruhmi pre vhodné prispôsobenie vašej hernej stoličke alebo závodnému/leteckému sedadlu. Navrhnuté tak, aby umocnilo váš zážitok zo závodov, lietania a hrania FPS.

Teraz môžete v hre cítiť každý cestný efekt, turbulencie a explóziu pre ešte viac pohlcujúci herný zážitok ako kedykoľvek predtým. Posuňte svoj tréning a súťaženie športov na ďalšiu úroveň tým, že precítite každú akciu v danom okamihu. Ak už používate haptický hardvér, ako sú Buttkickers alebo Motion Platforms, HF8 ich dopĺňa pridaním ďalších úprav do vášho zážitku. HF8 sa hodí pre všetky štýly herných kresiel, závodných/leteckých sedadiel a tela pre najlepší užívateľský zážitok. HF8 obsahuje PC softvér plug-and-play, ktorý vám poskytne viackanálový zážitok bez potreby ďalších zvukových kariet alebo zosilňovačov. Lokalizáciu a intenzitu každého motora je možné upraviť iba pomocou PC a softvéru HFS. Konzolové prehrávače nevyžadujú softvér HFS, pretože osem motorov bude pracovať spoločne cez audio výstup.



Možnosti využitia a vyskladania hernej podložky Next Level Racing HF8 Haptic Feedback


O produkte

  • SOFTVÉR PLUG-AND-PLAY PRE PC
    Žiadne problémy, stačí si stiahnuť a spustiť priložený softvér Next Level Racing Haptic Feedback Software. Navrhnuté a vyvinuté špeciálne pre HF8, môžete komunikovať s rastúcim zoznamom závodných a leteckých titulov. Počítačový softvér Next Level Racing HFS, ktorý je súčasťou PC, umožňuje používateľom bezproblémovo vylepšiť zážitok s HF8 Gaming Pad, ktorý ovláda každý motor nezávisle. Ako jeden z mnohých variantov môžete mať 4 motory, ktoré ovládajú účinky pneumatík, aby bolo možné cítiť vibrácie nezávisle, alebo mať všetkých 8 motorov, ktoré vibrujú pri radení. Môžete komunikovať s haptickými profilmi pripravenými na použitie alebo si vytvoriť vlastný pre každý herný titul a dokonca svoj profil zdieľať s hernou komunitou. Next Level Racing bude priebežne aktualizovať softvér HFS o nové herné tituly, akonáhle budú vydané.

  • OVLÁDAJTE SVOJE HAPTICKÉ PONORENIE
    HF8 je možné upraviť na základe požadovaného haptického zážitku. Softvér HFS jedinečne ovláda intenzitu každého haptického vibračného motora v rámci softvéru, aby zaistil nepretržitý pohlcujúci zážitok. HF8 Gaming Pad vám umožní cítiť a doladiť vaše brzdenie, zrýchlenie, obmedzovač otáčok, rýchlosť, otáčky motora, prízemný efekt a odpruženie v závodných hrách. Počas letu môžete ovládať svoj hmatový zážitok pomocou efektov, ako sú klapky, G-force, rýchlostné vzduchové brzdy, nárazy na zemi, poškodenie, pády a APU/JFS Running. Každý profil a intenzitu efektu je možné ovládať na základe vašich preferencií, aby ste cítili to, čo je pre vás pohlcujúce.

  • SYNCHRONIZÁCIA HUDBY A FILMOV
    Cítiť akciu, cítiť rytmus! Pripojte sa k svojmu audio zariadeniu cez 3,5 mm audio jack HF8 a upravte intenzitu svojho hmatového zážitku pomocou ovládača HF8. Pocíťte maximálnu hĺbku haptického ponorenia svojho obľúbeného akčného filmu tým, že ucítite každú explóziu, úder a ranu! Preveďte nízku frekvenciu zvukového výstupu do hmatového zážitku, ktorý je cítiť prostredníctvom všetkých ôsmich haptických vibračných motorov súčasne.


Kľúčové vlastnosti

  • Pozerajte sa, hrajte, pociťujte čokoľvek s pokročilým haptickým ponorením
  • Osem samostatných vibračných motorov pre vyššiu úroveň haptického ponorenia
  • Vylepšené zážitky na PC prostredníctvom plug-and-play softvéru Next Level Racing HFS využívajúce telemetrické dáta
  • Funguje s hernými konzolami pomocou 3,5 mm audio jacku (pre užívateľov Playstation sú vyžadované slúchadlá/reproduktory)
  • Navrhnuté univerzálne, aby vyhovovalo všetkým štýlom stoličiek s pohodlím, vrátane herných stoličiek, závodných sedadiel a leteckých sedadiel
  • Pokročilá haptika pre hranie hier, ale aj pridanie ponorenia do VR, filmov a hudby
  • Navrhnuté pre sim pretekanie, leteckú simuláciu a hranie strieľačiek z pohľadu prvej osoby

Technická špecifikácia
Kompatibilita: Herné stoličky Next Level Racing Elite
Herné stoličky Next Level Racing Pro
Letecký simulátor Next Level Racing
Sedadlo novej úrovne Racing Elite Series
Všetky herné kreslá, sedadlá v lietadle a závodné sedadlá tretích strán
Určené pre: PC
Xbox
PlayStation (vyžadované slúchadlá)
Switch (vyžadované slúchadlá)
Podporovaná max. hmotnosť: 150 kg
Rozmery produktu: 44 x 6 x 113 cm
Hmotnosť produktu: 2,6 kg

Obsah predajného balenia

  • Haptické herné podložka Next Level Racing HF8
  • Napájací adaptér
  • Typy zástrčiek I, G, C, A
  • Produktový manuál

Produktové video



Jedná sa len o hernú podložku. Kokpit, pedály, sedadlo a ďalšie komponenty sa predávajú samostatne.



Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách