Herné bezdrôtové slúchadlá ROCCAT ELO 7.1 AIR s mikrofónom, biele

119,99 €
89,99 €
Cena bez DPH: 74,99 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 445512
Roccat

Herné bezdrôtové slúchadlá ROCCAT ELO 7.1 AIR s mikrofónom, biele [ROC-14-142-02]

Spoznajte ELO 7.1 AIR

Kvalitná bezdrôtová headset s robustnou konštrukciou, priestorový zvuk 7.1 a AIMO osvetlením. Pevná a odolná konštrukcia, ergonomické náušníky s polstrovaním z pamäťovej peny a ProSpecs Glasses Relief System, ktorý zmierňuje tlak na okuliare pri používaní. Ovládacie prvky a tlačidlo na vypnutie mikrofónu. Sú výnimočné!

Kľúčové vlastnosti

  • ProSpecs Glasses Relief ( od spoločnosti Turtle Beach )
    je vybavené polstrovaním do uší s mäkkou penou v časti, ktorá spočíva na vašich okuliaroch, zmierňuje tlak a umožňuje hráčom s okuliarmi hrať v pohodlí.
  • Superhuman Hearing
    pre stereofónne alebo 7.1 režimy, aby sa automaticky vylepšili kritické zvuky v hre. Viac zvukových výhod oproti súperom znamená, že môžete lepšie počuť a viac vyhrávať.
  • TruSpeak
    zaisťuje, že váš hlas znie rovnako v digitálnom svete, rovnako ako v skutočnom svete. Rozlúčte sa so statikou a praskaním, vďaka krištáľovo čistej komunikácii so svojimi spoluhráčmi, ktorá znie úplne prirodzene.
  • Dynamic fit
    zaisťuje dokonalé uchytenie. Samonastaviteľná kovová čelenka a otočné závesy slúchadiel pre väčšiu flexibilitu pre jedinečný pocit pohodlia.
  • Supreme priestorový zvuk 7.1
    ponúka precízne vyladené 50mm neodymové meniče. Hovoríme tomu vizuálny zvuk, pretože 360° zvukové charakteristiky vám ľahko pomôžu vyhľadať súpera. Od ostrých výšok až po dunenie hlbokých tónov je každý zvuk pokrytý, aby bolo zaistené, že budete počuť všetko a nič vám neunikne.
  • Variabilný mikrofón
    nekričte....povedzte to, vďaka schopnosti upraviť hlasitosť mikrofónu vo vnútri náhlavnej súpravy, môžete ľahko komunikovať bez zbytočného kriku na spoluhráčov.
  • Stellar Wireless
    technológia vybavuje hráča 24hodinovou dobíjacou batériou. Výdrž až 24h (priemerná doba prehrávania 1týždeň pri bežnom používaní cca 3h denne).

AIMO LIGHTING ENGINE

ROCCAT AIMO predstavuje osvetľovací modul a ekosystém v jednom. Vyrába žiarivé osvetlenie displeja v 16,8 milióna farieb hneď po vybalení z krabice bez toho, aby bolo nutné vykonávať rozsiahlu konfiguráciu. Ekosystém osvetlenia AIMO posúva vaše nastavenia na inú úroveň pridaním organického svetla. Synergizuje s ďalšími zariadeniami kompatibilnými s AIMO ( klávesnica, myši, podložky pod myš, ... ) a vytvára živú, najmodernejšiu estetiku bez nutnosti rozsiahlej konfigurácie. S AIMO osvetlením budete vyzerať ešte lepšie.





Technická špecifikácia
Slúchadlá
Meniče: Neodýmiové magnety
Priemer meničov: 50 mm
Frekvenčná odozva reproduktora: 20 Hz - 20 kHz
Ovládanie zvuku: tlačidlo napájania, ovládacie koliesko hlasitosti, stlmenie mikrofónu, koliesko mikrofónu
Mikrofón: Jednosmerný odnímateľný mikrofón
Materiál: Koženková čelenka s penovým polstrovaním
Design: cez ucho s pamäťovou penou
Pripojenie a napájanie
Pripojenie zvuku: Bezdrôtový USB vysielač
Frekvenčná odozva vysielača: 2,4 GHz
Napájanie náhlavnej súpravy: Dobíjacie batérie
Batérie: Lithium Polymér
Životnosť batérie: až 24h (priemerná doba prehrávania 1týždeň pri bežnom používaní)
Rozmery a hmotnosť:
Dĺžka kábla: 2 m
Hmotnosť: 345 g
Kompatibilita:
Systémové požiadavky: USB 2.0 (alebo vyššie)
pripojenie k internetu (pre softvér ovládače)
Operačný systém: Windows 7, 8, 10 a 11 (softvérová podpora)
PlayStation 4/5: Hlavné ovládanie hlasitosti nie je podporované z náhlavnej súpravy. Pre nastavenie stlačte tlačidlo PS > vyberte Zvuk > prejdite na Slúchadlá a zmeňte hlavnú hlasitosť odtiaľ.
Nintendo Switch: Bezdrôtová kompatibilita Nintendo Switch podporovaná prostredníctvom pripojenia USB iba v dokovanom režime. Chat je k dispozícii pre hry, ktoré podporujú funkciu chatu v hre.

Produktové video


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách